Adolescenta de 18 ani, pregătită de NASA să devină primul om care va călca pe Marte, în 2030. "Nu mi-e teamă să mor."

Adolescenta de 18 ani, pregătită de NASA să devină primul om care va călca pe Marte, în 2030. Nu mi-e teamă să mor.
Citeste mai mult despre: adolescenta, 2030, Marte, NASA,
Autor: Redactia
Data publicarii: 15 Iulie 2019
Data actualizare: 15 Iulie 2019
Alyssa Carson, din Louisiana, era interesată să știe totul despre Spațiu, de la vârsta de 3 ani.  Atunci i-a spus tatălui ei că vrea să devină astronaut. 

La 12 ani, devenea prima persoană care absolvea programul NASA Passport. De asemenea, ea este cea mai tânără persoană care a fost acceptată să urmeze cursurile Academiei Advanced Possum, făcând astfel oficială certificarea ei pentru a merge în spațiu. 

 

Alyssa are acum 18 ani și este prima pe lista candidaților care vor ateriza pe Marte în 2030. Programul Mars One 2030  presupune stabilirea primei colonii pe planetă.

Adolescenta îi antrenează pentru acest scop pe alți astronauți care sunt mai în vârstă cu un deceniu decât ea.

 

"Nu mi-e frică! Există întotdeauna un risc când ești într-o misiune în Spațiu. Parte din misiune este să accepți acest lucru.", spunea Alissa pentru Daily Mail. 


Pe Marte, adolescenta ar putea petrece aproximativ trei ani colonizând planeta, cultivând solul și efectuând experimente științifice.

 

Fata a declarat, de asemenea, că este conștientă că nu se va căsători și nu va putea să-și formeze propria familie, dar , cu toate acestea, ea este hotărâtă să renunțe la acest aspect al vieții pentru a-și atinge visul. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!