Adrian Țuțu cântă în duet cu Irina Rimes. Câștigătorul de la „Românii au talent” face furori pe TikTok

Adrian Țuțu cântă în duet cu Irina Rimes. Câștigătorul de la Românii au talent face furori pe TikTok
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 04 Noiembrie 2021
Data actualizare: 30 Noiembrie 2021
Irina Rimes a lansat o provocare muzicală pe TikTok, iar Adrian Țuțu, primul câștigător de la „Românii au talent”, s-a regăsit printre cei care au răspuns, spre bucuria admiratorilor celor doi. 

Adrian Țuțu a fost fericitul câștigător al emisiunii ”Românii au talent”, în anul 2011. Tânărul, care avea atunci 19 ani, a plecat acasă cu trofeul, dar și cu suma de 120.000 de euro.

Cel poreclit Eminem de România nu s-a lăsat de muzică. Adrian a avansat destul de mult în acest domeniu, înregistrând deja zeci de piese. Tânărul are foarte mulți fani, care îl urmăresc pe rețelele sociale. Un video, postat recent de Țuțu pe TikTok, a stârnit entuzismul acestora, care i-au scris sute de comentarii. 

Adrian a continuat cu propriile versuri melodia Irinei Rimes „Pentru totdeauna”, pe care o cântă cu Grasu XXL. Vezi mai jos ce a ieșit: 

@adriantutu

Sper sa va placa ????????????

♬ original sound - Adrian Tutu

 

„Interpretarea asta este cu mult peste original. M-a trecut un fior cu adevărat”, „Ar trebui să faceți o melodie amândoi, ar fi bombă”, „O colaborare frumoasă pe viitor în muzică”, „Prea frumos, felicitări!”, au scris admiratorii. 

Sursă foto: Instagram/  adriantutu, irinarimes

Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies