Ana Maria Mărgean, câştigătoarea de la “Românii au talent”, a împlinit 12 ani. Cum și-a serbat ziua de naștere

Ana Maria Mărgean, câştigătoarea de la Românii au talent , a împlinit 12 ani. Cum și-a serbat ziua de naștere
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 14 Iunie 2021
Data actualizare: 14 Iunie 2021
Fetița ventriloc care i-a cucerit pe telespectatori de la prima apariție pe scena Românii au talent a împlinit 12 ani. Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11, și-a serbat ziua de naștere în weekend alături de prieteni.

Primul telefon a fost primit chiar de la păpușa Lizzy, cea mai bună prietenă a Anei. Fetița a și postat un filmuleț pe contul de Instagram pentru a le da fanilor vestea. 

Câștigătoarea “Românii au talent” a împlinit 12 ani și a petrecut cu tort, baloane și prieteni dragi aproape. Imaginile postate de fetița ventriloc au adunat sute de aprecieri și comentarii. Recent, părinții i-au îndeplinit un vis și i-au cumpărat Anei cățelul mult dorit. 

Ana Maria Mărgean este câștigătoarea "Românii au talent", sezonul 11

În 28 mai, românii au ales-o câștigătoare pe Ana Maria Mărgean în finala Românii au talent, sezonul 11. Fetița ventriloc s-a remarcat încă din audiții, când a primit Golden Buzz din partea Andrei. În finală, Ana Maria a urcat pe scenă alături de păpușile Lizzie și Nicole și au oferit un show spectaculos cu ajutorul unui colaj de melodii celebre. 

"A fost o experiență de neuitat, am simțit o emoție aparte. Ne-am simțit foarte bine pe scenă împreună. Vreau să le mulțumesc telespectatorilor pentru că m-au votat și Andrei că a apăsat pe Golden Buzz", a mărturisit Ana Maria Mărgean. Pe lângă titlul de cel mai talentat concurent, Ana Maria Mărgean a plecat acasă și cu marele premiu, în valoare de 120.000 de euro. 

Fotografii: PRO TV/ Instagram 

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo!

Vezi și VIDEO: Românii au talent 2021: Finala – Ana-Maria Mărgean – ventriloc

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies