Anamaria Prodan, despre bărbatul care ar putea să o ducă din nou la altar: "Mă voi mărita imediat"

Anamaria Prodan, despre bărbatul care ar putea să o ducă din nou la altar: Mă voi mărita imediat
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 17 Noiembrie 2021
Data actualizare: 05 Decembrie 2021
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în mijlocul procesului de divorț, iar impresara se gândește deja la modul în care va arăta viața ei după încheierea oficială a relației. Recent, Anamaria a dezvăluit portretul celui cu care ar accepta să se căsătorească. 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au spus adio și se pare că nu mai există șanse de împăcare între cei doi. Impresara este hotărâtă să meargă mai departe și nu respinge ideea unei noi iubiri. Mai mult decât atât, Anamaria știe în mod sigur cum ar trebui să se comporte bărbatul pe care și-l dorește alături de ea. 

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani. Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie", a declarat Anamaria, potrivit Viva!

Dani Mocanu, declarații de dragoste pentru Anamaria Prodan

La scurt timp după anunțul divorțului neașteptat dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Dani Mocanu a început să vorbească public despre sentimentele pe care le-ar avea față de impresară și a rugat-o, în repetate rânduri, să îl contacteze. 

Anamaria Prodan nu a părut impresionată de declarații, însă l-a felicitat pe cântăreț pentru modul în care a speculat divorțul ei de Reghecampf pentru a câștiga capital de imagine.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies