Anca Dumitra, fotografie de colecție cu Ecaterina Ladin și Mirela Oprișor. „Înapoi la școală”

Anca Dumitra, fotografie de colecție cu Ecaterina Ladin și Mirela Oprișor. Înapoi la școală
Ecaterina Ladin, Mirela Oprișor și Anca Dumitra, într-o pauză pe platoul „Las Fierbinți”
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 August 2021
Data actualizare: 19 August 2021
De 10 ani joacă împreună în cel mai iubit serial românesc, „Las Fierbinți”. Anca Dumitra, Ecaterina Ladin și Mirela Oprișor s-au reunit pentru o fotografie de pus în ramă. 

Trei prințese are magnificul Fierbinți și toate trei „îți iau ochii”. Anca Dumitra, Ecaterina Ladin și Mirela Oprișor le-au oferit fanilor lor fideli o imagine de colecție.

De 10 ani cu frumoasele mele!”, a scris Ecaterina Ladin (Dalida) în dreptul fotografiei care face furori pe rețelele sociale.

And back to school” (Înapoi la școală), a fost reacția Ancăi Dumitra, mesaj cu care a stârnit comentarii de strâns la inimă. Ce oameni frumoși sunt admiratorii serialului Las Fierbinți!

Trei Prințese frumoase. Sunteți cei mai tari la ora actuală. Dumnezeu să vă unească pe toți, cu dragoste și iubire. Să faceți sezoane până la adânci bătrâneți. Voi ne mai dați zâmbete pe față”, le-a transmis un admirator. Iată de ce!

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ecaterina o strânge tare de mijloc pe Mirela Oprișor, despre care a declarat anul trecut că e „șefa șefelor”. Da, ea e, deși, acum 8 ani, actrița dezvăluia cum a ajuns să aibă un rol în serial.

Mi-am dorit de la început să fac parte din proiect. Iar după ce am citit primele episoade mi-am dorit și mai mult. L-am rugat pe Mimi (Brănescu – n. red.) să scrie ceva și pentru mine. El a zis: Ce personaj să-ți găsesc eu ție într-un sat? O doctoriță, de exemplu. Și el a zis: bine, așa facem. După câteva săptămâni, mi-a dat să citesc ce-a scris. Era, într-adevăr, o doctoriță, dar un pic mai altfel”, a povestit Mirela Oprișor într-un interviu pentru PRO TV.

Pe prințese le puteți urmări AICI, AICI și AICI.

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies