Angelina Jolie, prima aparitie oficiala dupa divortul de Brad Pitt. La ce eveniment a aparut actrita

Angelina Jolie, prima aparitie oficiala dupa divortul de Brad Pitt. La ce eveniment a aparut actrita
Data publicarii: 21 Noiembrie 2016
Data actualizare: 21 Noiembrie 2016
Acum cateva saptamani, presa mondena de peste ocean a aflat ca Angelina Jolie i-a cerut divortul lui Brad Pitt. De atunci, actrita a fost foarte discreta si a evitat orice intalnire cu paparazzi.

Actrita a inregistrat un mesaj video pentru Curtea Internationala impotriva Criminalitatii. In trecut, Angelina Jolie a fost la ICC in aprilie, cand s-a intalnit cu mai multi membrii ai institutiei.

Acest video vine la 10 zile dupa prima aparitie publica lui Brad Pitt, care a fost prezent la lansarea unui film.

In urma cu numai cateva saptamani, pe motiv ca intre ei au aparut "neintelegeri ireconciliabile", actrita  de 41 de ani a depus actele de divort la un tribunal din Los Angeles, cerand instantei sa ii acorde custodia fizica asupra celor sase copii - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne si Knox - cu o clauza ce ii asigura actorului Brad Pitt doar dreptul de a putea sa ii viziteze.

Potrivit presei mondene americane, Angelina nu a solicitat pensie alimentara pentru ea, nici pensie de intretinere a celor mici. "Angelina Jolie Pitt a depus actele prin care solicita desfacerea casatoriei. Decizia a fost luata pentru binele familiei. Ea nu va comenta aceasta hotarare si cere presei sa asigure familiei sale intimitatea de care nevoie in aceasta perioada", a dezvaluit avocatul actritei, Robert Offer, intr-o declaratie care a fost preluata de toate marile publicatii.

La randul lui, la numai cateva ore dupa confirmarea informatiilor referitoare la ruptura, Brad Pitt a acordat o scurta declaratie de presa pentru revista People: "Sunt foarte trist, dar ceea ce conteaza cel mai mult este binele copiilor nostri. Rog presa sa le acorde intimitatea pe care ei o merita in aceasta perioada dificila."
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!