Aplicatia care a innebunit internetul! Instagramul e istorie, acum toti isi modifica pozele cu ea. Uite ce face

Aplicatia care a innebunit internetul! Instagramul e istorie, acum toti isi modifica pozele cu ea. Uite ce face
Data: 02 Iulie 2016
De cateva zile incoace, toti detinatorii de iPhone au inceput sa foloseasca anumite filtre pentru a-si edita pozele de pe site-urile de socializare. Au uitat de Instagram si si-au instalat... Prisma!

Aplicatia iOS Prisma foloseste algoritmi ce transforma imaginile realizate de camera foto a unui mobil in mici opere de arta, in functie de diferite stiluri grafice.

De folosit, se foloseste simplu: nu trebuie decat sa surprinzi cadrul pe care il vrei, sa apesi pe "Art Filter" si apoi sa astepti ca Prisma sa-si "faca treaba" si sa stilizeze poza. Cand a terminat procesul, ti-o va arata cu filtrul grafic si butoane de Share pentru retelele de socializare.

 

#prisma прикольная штука ))

A photo posted by Ir ka (@19irka91) on


Asadar, daca vrei si tu sa obtii imagini care sa semene cu animatii, benzi desenate, manga sau schite grafice, nu-ti ramane decat sa te alaturi trend-ului care ia deja cu asalt internetul.

Prisma a fost lansat in urma cu o saptamana, dar s-a descarcat de peste 1.6 milioane de ori. Cel care a gandit-o este Alexey Moiseenkov, care a lucrat in Moscova alaturi de echipa lui. 

 

#Prisma #flowers #blue #peony

A photo posted by @dimon_delirious on
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO