Arată ca un sac de gunoi, însă costă o avere. Cât valorează geanta de lux apreciată de vedete 

Arată ca un sac de gunoi, însă costă o avere. Cât valorează geanta de lux apreciată de vedete
Citeste mai mult despre: Balenciaga, geanta de lux,
Data publicarii: 03 August 2022
Data actualizare: 03 August 2022
Arată ca un sac de gunoi, însă este un accesoriu de lux în valoare de aproape 2.000 de euro. Geanta supranumită " sac de gunoi", marca Balenciaga, este cea mai nouă senzație a internetului datorită prețului exorbitant, chiar absurd, după cum ar spune persoanele care ridiculizează articolul și creează tot felul de meme-uri pe seama acestuia.

Geanta, lansată de casa de modă Balenciaga în colecția de iarna 2022, a devenit virală pe internet după ce o serie de internauți au început să facă glume pe seama aspectului care aduce aminte de un sac de gunoi, dar și din cauza prețului de 1.757 de euro.

Deși prețul este unul ridicol, iar design-ul gentii  pare o glumă, există persoane care aleg să cumpere un astfel de articol de modă datorită brandului. 


Casa de modă de lux Balenciaga este cunoscută pentru creațiile controversate, precum pantofi crocs cu toc, teniși uzați și murdari sau genți care amintesc de sacoșe de cumpărături, iar acum, în mijlocul acestei isterii legate de geanta "sac de gunoi", directorul de creație, Demna Gavsalia, a explicat motivul din spatele ideii:

"Nu puteam rata ocazia de a crea cel mai scump sac de gunoi din lume". El a adăugat: "Cui nu-i place un scandal în modă?".

Fie că este vorba de creativitate sau o strategie de marketing, nu putem nega că ideea genții a avut efectul scontat. Utilizatorii de pe Twitter au viralizat produsul și au adus marca de lux în atenția internetului printr-o serie de postări amuzante:

"Ce va face Balenciaga în continuare? Să îmbutelieze niște aer și să-l vândă cu 999 de dolari. Fac prea multe cu sacii ăia de gunoi", "Toți sacii mei de gunoi sunt Balenciaga", au fost doar cateva dintre postarile lăsate pe Twitter.

Fotografii: Balenciaga
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies