Are doar 3 ani, dar loviturile lui la snooker sunt incredibile. Ce face acest baietel depaseste orice asteptare

Are doar 3 ani, dar loviturile lui la snooker sunt incredibile. Ce face acest baietel depaseste orice asteptare
Data publicarii: 08 Mai 2015
Data actualizare: 08 Mai 2015
Adam Wynne este un pusti simpatic care, la doar 3 ani, are o pasiune rar intalnita. Baietelul a facut senzatie pe internet dupa ce un videoclip in care isi demonstreaza aptitudinile la snooker a fost publicat pe YouTube. 

Irlanda nu a mai avut un campion mondial la snooker din anul 1997, atunci cand Ken Doherty si-a adjudecat acest titlu. Privind materialul video de mai jos, putem afirma ca Adam Wynne are toate sansele sa exceleze in acest sport.

Folosindu-se de un scaunel pentru a ajunge la nivelul mesei de snooker, pustiul executa o serie de lovituri incredibile pentru un baietel de varsta lui. 

Citeste si: Un cuplu a fost oprit de politie si chestionat. Ceea ce parea a fi o problema s-a transformat in cea mai mare surpriza

Concentrat si calm, Adam este dovada vie ca talentul si pasiunea nu tin cont de varsta. Fara urma de indoiala, mentalitatea de campion se poate forma inca din copilarie, iar baietelul este convins ca are toate sansele sa devina un jucator de snooker cunoscut la nivel international.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies