Asa mama, asa fiica. Cum arata una dintre cele mai frumoase familii de la Hollywood

Asa mama, asa fiica. Cum arata una dintre cele mai frumoase familii de la Hollywood
Data: 01 Septembrie 2016
Katie Holmes si fiica sa au fost fotografiate de catre paparazzi pe strazile din New York, iar imaginile sunt unele dintre cele mai simpatice, cele doua formand o pereche mama-fiica de exceptie.

Suri, in varsta de 10 ani, este fiica actorilor Tom Cruise si Katie Holmes. Iar asta se vede in toate trasaturile micutei, care in mod clar a mostenit de la parintii sai tot ce este mai frumos.

Pe langa faptul ca Suri are mari sanse sa se transforme, odata cu trecerea timpului, intr-o domnisoara superba, cea mica are si o carisma greu de confundat, care i-ar putea asigura fara probleme un job in acelasi domeniu ca cel al parintilor sai, sau chiar in modelling.


Devenita vedeta fara voia ei inca de cand era bebelus, Suri a fost urmarita de paparazzi din primele luni de viata si a crescut sub ochii publicului, transformandu-se incetul cu incetul.


La cei 10 ani ai sai, fetita seamana mai mult ca niciodata cu celebra sa mama, iar fotografii nu evita sa imortalizeze fiecare moment in care cele doua apar impreuna in public. Katie insasi este o femeie placuta de fotografi, la varsta de 37 de ani, iar imaginile cu ea in pantaloni scurti demonstreaza ca trasaturile fizice frumoase sunt o mostenire de familie.

FULLSCREEN
Asa mama, asa fiica. Cum arata una dintre cele mai frumoase perechi mama-fiica de la Hollywood
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO