Aseara, romanii au facut galerie comediei si fotbalului

Aseara, romanii au facut galerie comediei si fotbalului
Data publicarii: 29 Aprilie 2016
Data actualizare: 29 Aprilie 2016
Aseara, telespectatorii au avut parte de comedie si fotbal la superlativ. Serialele Las Fierbinti si Atletico Textila au adus umorul in casele romanilor, iar meciul din semifinalele Europa League, Villarreal – Liverpool, i-a tinut pe microbisti in tensiune pana in ultimul minut de joc.

Aventurile lui Giani si afacerile pe care acesta a incercat sa le puna pe picioare, decizia primarului Vasile de a nominaliza cativa cetateni de onoare si toate intamplarile amuzante din linistitul Fierbinti au fost urmarite aseara de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel national, in intervalul de difuzare 19:59 – 20:59, iar in minutul de maxima audienta de la 20:56, aproape 1.8 milioane de romani au urmarit serialul de comedie. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, serialul a fost lider de audienta, cu 9.5 puncte de rating si 29.7% cota de piata, in timp ce postul situat pe locul doi a inregistrat 4.3 puncte de rating si 13.5% cota de piata.

Distractia a continuat la PRO TV cu serialul Atletico Textila, in care Marius Niculae a bagat spaima in jucatorii de fotbal de liga a patra. Toate peripetiile acestora au fost urmarite de aproape 1.4 milioane de telespectatori la nivel national, in intervalul de difuzare 20:59 – 22:00, iar in minutul de maxima audienta de la 20:59, aproape 1.6 milioane de romani au urmarit Atletico textila. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, serialul a fost lider de audienta, cu 10 puncte de rating si 25.7% cota de piata, in timp ce postul situat pe locul doi a inregistrat 6.2 puncte de rating si 15.9% cota de piata.

Lupta din turul semifinalelor Europa League, dintre Villarreal si Liverpool, le-a adus microbistilor fotbal de calitate si suspans pana in ultimul minut de joc. Fazele de gol nu au lipsit, insa niciuna dintre cele doua echipe nu a inscris pana la finalul partidei. In prelungiri, Adrian Lopez a reusit, din pasa lui Denis Suarez, sa aduca victoria Submarinului galben. Meciul a fost urmarit aseara de peste 1 milion de telespectatori la nivel national, in intervalul de difuzare 22:05 – 23:55, iar in minutul de maxima audienta de la 22:31, peste 1.3 milioane de romani au urmarit serialul de comedie. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, meciul a fost lider de audienta, cu 7.6 puncte de rating si 20.9% cota de piata, in timp ce postul situat pe locul doi a inregistrat 6.5 puncte de rating si 17.8% cota de piata.

Comedia si fotbalul revin si joia viitoare, numai la PRO TV!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies