Ashley Graham s-a tatuat pe gat, iar decizia ei a starnit opinii diferite. Cum arata desenul corporal

Ashley Graham s-a tatuat pe gat, iar decizia ei a starnit opinii diferite. Cum arata desenul corporal
Citeste mai mult despre: Ashley Graham, tatuaj,
Data: 30 Ianuarie 2018
Pentru multi, Ashley Graham se numara printre cele mai frumoase femei din lume. Desi nu se incadreaza in etalonul clasic de frumusete, modelul a reusit sa isi construiasca o cariera de succes si sa devina un model de urmat pentru tinerele din intreaga lume.

Recent, vedeta de 30 de ani si-a anuntat fanii ca si-a facut un tatuaj pe gat. Ashley a decis sa isi faca acest desen corporal la un eveniment Revlon, organizat pentru promovarea campaniei Live Boldly, in care vedeta este implicata. 

Tatuajul este un omagiu adus sotului sau, regizorul Justin Ervin, si a fost desenat de catre artistul JonBoy. Dupa cum se poate observa dintr-o fotografie publicata pe Instagram, Ashley si-a tatuat initialele "J.E." 


 

J.E. @theashleygraham #LiveBoldly @revlon #jonboytattoo

A post shared by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on


In timp ce unii fani au aplaudat gestul lui Ashely si au considerat ca desenul este unul clasic si elegant, altii au fost de parere ca decizia modelului nu a fost una inteleapta. Unii internauti au subliniat faptul ca exista o regula nescrisa, conform careia niciodata nu trebuie sa iti tatuezi permanent numele iubitului/sotului.

In ciuda acestor critici, Ashley Graham pare sa isi traiasca viata exact asa cum doreste, iar fanii ei o adora pentru curajul de a face si spune tot ceea ce doreste.  


 

When they scream ‘Hey Mr. & Mrs. Ervin!’

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on


 

Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO