Au inregistrat toate adresele de internet cu numele Amy Winehouse! Vezi ce s-a intamplat:

Au inregistrat toate adresele de internet cu numele Amy Winehouse! Vezi ce s-a intamplat:
Citeste mai mult despre: Amy Winehouse,
Data publicarii: 23 August 2011
Data actualizare: 23 August 2011
Mitch Winehouse, tatal cântaretei britanice Amy Winehouse, a anuntat, luni, ca planurile sale de a infiinta o fundatie care sa poarte numele fiicei sale au fost zadarnicite de câtiva oportunisti cibernetici, care "au furat" numele si adresa de internet ale viitoarei fundatii.

Mitch Winehouse, un fost sofer de taxi care s-a lansat in cariera de cântaret dupa ce Amy Winehouse a inceput sa aiba succes in muzica, a anuntat la putin timp dupa decesul fiicei sale - la vârsta de 27 de ani -, ca va infiinta o fundatie care sa ii ajute pe adolescentii ce sufera de dependenta de diverse substante. Totodata, Mitch a spus ca a primit deja donatii de la diverse persoane.

Amy Winehouse, al carei album "Back to Black" i-a adus cinci premii Grammy si faima internationala, a fost descoperita moarta in resedinta ei din Londra, pe 23 iulie. Artista era de multi ani depedenta de droguri si de alcool.
"In loc sa ma concentrez pe operatiunea de alocare a fondurilor, acum trebuie sa inapoiez acele cecuri, pentru ca noi nu avem inca un cont bancar pe acel nume", a declarat Mitch Winehouse pe Twitter.

"Trebuie sa bombardam cu totii site-urile tabloidelor (cu mesaje, n.r.), pentru a pune presiune pe acest nemernic care a furat numele fundatiei noastre. Ne vin solicitari de peste tot, insa este nevoie de timp. Intre timp, nu putem continua planul cu fundatia", a adaugat Mitch Winehouse.

Potrivit publicatiei The Guardian, adresa de internet Amywinehouse.org.uk a fost inregistrata pe numele unui internaut care se numeste "sghuk" si care a cumparat acest domeniu pe 16 august.

Si adresa Amywinehouse.com a fost cumparata, iar Amywinehousefoundation.org a fost inregistrata de o alta persoana, pe 31 iulie.

Potrivit lui Mitch Winehouse, unul dintre acesti oportunisti cibernetici care i-au zadarnicit planurile l-a contactat pe Blake Fielder-Civil, fostul sot al fiicei sale.

Blake Filder-Civil si Amy Winehouse au fost casatoriti in perioada 2007 - 2009, insa reprezentantii ambelor familii au dezaprobat public de mai multe influenta nefasta pe care cei doi fosti soti o aveau unul asupra celuilalt in timpul relatiei lor tumultuoase.

Fielder-Civil a fost incarcerat in 2008, dupa ce s-a declarat vinovat la acuzatia de agresiune comisa asupra unui patron de bar.

De la moartea fiicei sale, Mitch Winehouse i-a indemnat pe politicienii britanici sa faca mai mult pentru a-i ajuta pe tinerii si adolescentii dependenti de droguri si de alcool.

Ca si Marilyn Monroe inainte de ea, look-ul distinct pe care il avea Amy Winehouse - parul strâns intr-un coc proeminent si un machiaj pronuntat in jurul ochilor - reprezinta tabloul perfect pentru artistii care vor sa il vânda si sa profite, potrivit independent.co.uk.

Legenda care o inconjoara pe Amy Winehouse a inceput deja sa ia amploare, un portret urias al artistei, realizat de tânarul artist Johan Andersson, a fost dezvelit, luni, in statia de metrou Camden, din apropiere de locuinta cântaretei.

Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies