Băiatul de 5 ani care și-a terorizat vecinii îmbrăcat în Chucky, păpușa ucigașă

Băiatul de 5 ani care și-a terorizat vecinii îmbrăcat în Chucky, păpușa ucigașă
Băiatul și-a speriat vecinii cu costumul lui horror. FOTO: Kendra Walden Facebook
Citeste mai mult despre: Chucky, costum Halloween, papusa Chucky,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Iulie 2022
Data actualizare: 27 Iulie 2022
Copiii nu doar spun, ci și fac lucruri trăsnite. Un băiat de 5 ani și-a băgat vecinii în sperieți după ce s-a plimbat pe străzi costumat în Chucky, păpușa ucigașă din celebrul film horror. Cum a reacționat mama lui când a aflat.

Jackson Reed, un puști de 5 ani din orășelul Pinson, comitatul Jefferson, statul Alabama, a vrut să fie amuzant dar a reușit să-și sperie de moarte vecinii din cartier.

Costumat în păpușa Chucky, băiatul a luat la pas străzile din apropiere scoțând sunete terifiante, spre nemulțumirea vecinilor. Mai multe fotografii făcute de rezidenți s-au viralizat pe Facebook, iar unii au povestit că au tras o sperietură soră cu moartea.

Dragi părinți ai băiețelului costumat în Chucky. Luați-vă fiul! Era să fac infarct”, a scris pe rețeaua socială o femeie, care l-a zărit pe băiat în neobișnuita plimbare.

Mama copilului era la seriviciu când s-a întâmplat „minunea” și a aflat de pățania lui abia când știrea circula intens pe Facebok. O prietenă i-a trimis fotografia și abia atunci a realizat că e chiar el.

Am dat zoom unei poze și am zis: Oh, Doamne, ăsta e fiul meu!”, a mărturisit femeia, conform postului de televiziune local WDHN, scrie Daily Star.


FOTO: Facebook/Getty Images

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Femeia a aflat că Jackson și-a pus un costum mai vechi de Halloween și, încurajat de bunica lui, în grija căreia se afla, a pornit să colinde străzile din vecini. Mama lui spune că băiatul adoră să se costumeze și să facă tot soiul de poante, pentru a-i distra pe oameni. Ei bine, de data asta n-a fost prea amuzant.

Fotografii: Kendra Walden Facebook/Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies