Baietelul sau de 8 ani disparea de acasa zilnic. Ce a descoperit tatal sau cand l-a urmarit

16 Martie 2018, 09:00

Baietelul sau de 8 ani disparea de acasa zilnic. Ce a descoperit tatal sau cand l-a urmarit
Multi adulti sunt de parere ca un copil nu este capabil de prea lucruri. 

Inocenta copiilor este confundata adesea cu fragilitatea, motiv pentru care putini sunt cei care cred ca micutii pot sa isi puna amprenta in lumea in care traiesc. Nimic mai neadevarat! Ken este doar unul dintre copiii-minune, care au reusit sa le ofere adultilor o adevarata lectie de viata. 

Pustiul avea doar 8 ani atunci cand tatal sau a observat ca baietelul sau petrece foarte multe ore departe de casa. Desi avea incredere in Ken, tatal a decis sa descopere "secretul" fiului sau si locul unde acesta isi petrece timpul. 

Nu ai cum sa ramai indiferent in fata unui asemenea gest. 

In timp ce isi plimba prietenul necuvantator, Ken a observat ca in cartier exista numerosi caini bolnavi, care traiesc pe strada. Impresionat, pustiul a decis sa faca ceva in acest sens. 

Atunci cand tatal si-a urmarit copilul, a descoperit ca baietelul le oferea mancare cainilor fara adapost. Mandru si emotionat, barbatul si-a fotografiat copilul. Ulterior, imaginile au ajuns in mediul online, iar internautii au aplaudat gestul acestui copil atat de sufletist. 

Impresionati de initiativa pustiului, oamenii au decis sa trimita donatii pentru a sustine cauza lui Ken. 

"Oameni cu suflet mare au donat bani pentru a ma ajuta sa am grija de acesti caini. Am stans o suma care ne-a ajutat sa luam de pe strada acesti catei, sa le oferim mancare de calitate si sa ii ducem la medicul veterinar. Animalele au luat in greutate, ranile li s-au vindecat, iar blana le-a crescut la loc", a spus Ken conform Lifebuzz.com.

Dornic sa faca mai mult, Ken si-a propus sa deschida un adapost pentru caini, iar acum visul sau a devenit realitate. Datorita donatiilor primite, pustiul si-a vazut visul implinit. Numit Happy Animals Club, adapostul este primul de acest fel din Mindanao, Filipine. 

Baietelul se asigura ca toate patrupedele sunt tratate cu dragoste si primesc cea mai buna ingrijire. Desi este doar un copil, baietelul crede cu tarie ca fiecare dintre noi trebuie sa incerce sa faca bine celor din jurul sau.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO