• PRO TV
  • Bărbații la luptă, femeile pe podium. Cum se pregătesc cele mai frumoase rusoaice pentru Miss Moscova 2022

Bărbații la luptă, femeile pe podium. Cum se pregătesc cele mai frumoase rusoaice pentru Miss Moscova 2022

Bărbații la luptă, femeile pe podium. Cum se pregătesc cele mai frumoase rusoaice pentru Miss Moscova 2022

În timp ce în Ucraina, țara invadată de armata rusă, oamenii trăiesc cu frică în fiecare zi; în Rusia, cetățenii merg la spectacole, concerte și concursuri de frumusețe. 

Propaganda Kremlinului s-a extins nu doar la TV, dar și în toate domeniile culturii, astfel încât milioane de cetățeni ruși nu cunoscut adevărul despre „războiul din Ucraina”. Aceștia nu pot protesta, pentru că sunt amendați, sau mai rău - urcați în dube și duși în direcții necunoscute. Astfel, pentru majoritatea cetățenilor, viața își urmează cursul firesc. Mai mult, se încurajează participarea la diverse spectacole, concerte și evenimente distractive, pentru a le distrage atenția.

În timp ce Rusia a început deja „mobilizarea voluntarilor” pentru a acoperi lipsa soldaților de pe frontul din Ucraina, la Moskova sunt în toi pregătirile pentru cel mai grandios show al verii- un concurs de Miss, la care participă cele mai frumoase rusoaice din țară. Finala va avea loc pe 21 iulie, atunci când se va afla și câștigătoarea titlului. 

Organizatorii au pus mai multe condiții pentru participare: înălțimea de la 173 cm, vârsta 18-32 de ani, cetățenie rusă, fără vicii și tatuaje. De asemenea, concurentele trebuie să fie necăsătorite, fără copii și să nu aibă fotografii în lenjerie intimă în mediul online.

Rusoaicele care au trecut deja castingul se pregătesc intens pentru concurs. Pe lângă defilări pe podium, acestea trebuie să știe să danseze senzual. Vezi video de mai jos. 

Sursă foto/video: Instagram/ onlinekpru, missmoscow_official

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotunde cu JOJO - „M-a gasit in baie, la 4 dimineata”



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni