Bella Hadid și The Weeknd s-au despărțit din nou: "În ultima perioadă se certau destul de des"

Bella Hadid și The Weeknd s-au despărțit din nou:  În ultima perioadă se certau destul de des
Data: 07 August 2019
Conform speculațiilor, Hadid (22) și Tesfaye (29)  se certau destul de des în ultima perioadă, iar distanța a dus la ruptura relației.

Bella Hadid și The Weeknd s-au despărțit recent. În ultima perioadă, fanii au speculat despărțirea acestora deoarece cei doi nu s-au mai afișat deloc împreună.

O sursă apropiată a declarat pentru "E News": "Ei sunt în locuri diferite în acest moment, atât fizic, cât și mental; Bella se pregătește pentru angajamentele pe care le are pe parcursul săptămânilor modei, iar Abel lucrează la muzica lui și se pregătește pentru debutul în actorie” 

Citește și Este oficial! Bella Hadid și The Weeknd sunt din nou împreună

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? (@bellahadid) on

Programul pe care îl au este un impediment pentru cei doi: "Programul lor de călătorit nu se potrivea destul de bine atunci când voiau să-și facă planuri împreună, iar odata cu această separare a intervenit și distanțarea"

"În ultima perioadă se certau destul de des. Nu-și mai petreceau timpul împreună de câteva luni"

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

Cei doi au început să se întâlnească la începutul anului 2016 în noiembrie. Relația acestora a fost una destul de tumultuoasă încă de la început având în vedere că The Weeknd a avut o relație cu Selena Gomez după un an de relație cu supermodelul Bella. Aceștia au reluat relația la un an după.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? (@bellahadid) on

Bella s-a mutat în apartamentul lui Abel din New York iar "Us Weekly" a declarat că aceștia erau pe punctul de a se căsători: "Se apropie o cerere în căsătorie"

Cei doi îndrăgotiți nu s-au ferit să posteze pe conturile de Instagram fotografii în care erau împreună, iar ultima fotografie postată cu cei doi a fost în luna martie.

"Ei speră să se împace la un moment dat dar deocamdată se focusează pe proiectele pe care le au" a declarat o sursă apropiată pentru Bazaar.

Sursa Foto: Getty Images; Profimedia; Instagram

Vezi și Profil de celebritate - Megan Fox

FULLSCREEN
Bella Hadid și The Weeknd s-au despărțit din nou: "În ultima perioadă se certau destul de des"
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO