Bohemian Rhapsody. Sora lui Freddie Mercury, reacție neașteptată față de Rami Malek

Bohemian Rhapsody. Sora lui Freddie Mercury, reacție neașteptată față de Rami Malek
Citeste mai mult despre: Rami Malek, Bohemian Rhapsody,
Data: 04 Ianuarie 2019
Pelicula ”Bohemian Rhapsody” îl readuce la viață pe Freddie Mercury, iar sora artistului a avut o contribuție importantă în construirea personajului principal. 

Deși criticii s-au grăbit să puncteze omiterea flagrantă a unor aspecte din viața lui Freddie Mercury, fanii au apeciat filmul, acesta având încasări semnificative la box-office. Mai mult, la Globurile de Aur de anul acesta, care se vor decerna pe 6 ianuarie, ”Bohemian Rhapsody” are două nominalizări: pentru cel mai bun film categoria dramă și cel mai bun actor principal într-o dramă (Rami Malek). 


Citește și: Rami Malek, ”excepțional” în rolul Freddie Mercury, din pelicula Bohemian Rhapsody

Până la urmă, cei care știu cel mai bine adevărul sunt familia și prietenii din trupa Queen, iar Brian May și Roger Taylor au declarat deja că, văzându-și povestea pe ecran, au uitat, pentru moment, că urmăresc un film.

Cu toate aceste, Rami Malek a dezvăluit că a obținut o reacție neașteptată din partea surorii lui Freddie, Kashmira Cooke, atunci când a intrat în personaj. Malek a mărturisit că timpul alături de Kashmira l-a ajutat să-l înțeleagă mai bine pe Freddie: ”Mi s-a părut că am o singură responsabilitate: să-i fac acestei persoane dreptate și să-l fac mândru. Am avut șansa să petrec mult timp alături de Kashmira - ceea ce a fost fenomenal - și mi s-a părut extraordinar faptul că am putut să vorbesc cu ea și să o țin de mână, să o îmbrățișez sau să luăm ceaiul împreună. Pentru mine a însemnat enorm să aud poveștile despre Feeddie Mercury chiar de la sora lui”. 

Totuși, prima oară când Kashmira l-a văzut pe Rami costumat, a avut o reacție neașteptată. ”M-a văzut costumat ca Freddie, în tinerețe, cu părul lung, dinți, machiaj, tot look-ul acela glam al anilor 70. Și a râs. După cum vă imaginați, a fost un moment bizar pentru ea”.

Actorul a dezvăluit că, după primul șoc, Kashmira a început să plângă: ”Mai târziu, a fost un moment emoționant. Mi-a scris un email impresionant, plin de emoție. Pentru mine, faptul că am primit aprobarea de la cei apropiați lui a însemnat totul”.

Pe plan internațional, pelicula ”Bohemian Rhapsody” a înregistrat, până acum, încasări de peste 640 de milioane de dolari.

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Bohemian Rhapsody. Sora lui Freddie Mercury, reacție neașteptată față de Rami Malek
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO