Brad Pitt are o nouă iubită? Aceasta este guru spiritual

Brad Pitt are o nouă iubită? Aceasta este guru spiritual
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, iubita,
Data publicarii: 05 Octombrie 2018
Data actualizare: 05 Octombrie 2018
Recent, Brad Pitt a fost surprins în ipostaze tandre alături de o femeie din Los Angeles.

Acum câteva zile, actorul de 54 de ani a fost surprins în ipostaze romantice alături de Sat Hari Khalsa, la un eveniment din Los Angeles.

Citește și: "E dezgustător, copiii vor citi asta". O nouă controversă dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

Brad și Sat Hari Khalsa, care este guru spiritul și creatoare de bijuterii, au fost văzuți în timp ce erau cufundați ”într-o conversație pasională”, la o gală anuală de strângere de fonduri de la  Silverlake Conservatory of Music. 

Prezentatorul galei a fost basistul Flea al formației Red Hot Chili, care este un prieten apropiat al lui Brad Pitt. Pe de altă parte, Sat Hari Khalsa a fost ”asistentă holistică” pentru formația Red Hot Chili, așa că este posibil ca Flea - pe numele său real Michael Peter Balzary - să le fi făcut cunoștință celor doi.

Bijuteriile create de Sat Hari Khalsa au fost purtate, în nenumărate ocazii, de fosta soție a lui Brad Pitt, Jennifer Aniston, consemnează Daily Mail. 

După despărțirea de Angelina Jolie, despre Brad Pitt s-a scris că ar fi avut mai multe relații romantice, inclusiv cu actrița Kate Hudson sau cu profesoara MIT Neri Oxman.

Sat Hari s-a născut în Statele Unite, dar a fost trimisă în India la o vârstă fragedă, pentru a urma cursurile unei școli cu internat. A rămas acolo până l vârsta de 18 ani. În acest timp, a dezvoltat o pasiune pentru pietrele prețioase și teoria simbolurilor, așa că a început să creeze bijuterii. De asemenea, a învățat metode alternative de vindecare, ceea ce mai târziu i-a adus o listă impresionantă de clienți celebri. 

Foto: Getty, https://amrit.jewelry
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies