Brenda din Beverly Hills 90210 vrea copil la 47 de ani. Shannen Doherty a învins de două ori cancerul

Brenda din Beverly Hills 90210 vrea copil la 47 de ani. Shannen Doherty a învins de două ori cancerul
Autor: Dan L. Brumar
Data: 14 Februarie 2019
Shannen Doherty se teme să facă pasul cel mare, deși își dorește de 20 de ani să aibă un copil al ei. Actrița a explicat prin ce momente cumplite a trecut.

Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul Brenda din Beverly Hills 90210, se apropie de 48 de ani și e disperată să aibă un copil. Actrița, care s-a luptat vreme de trei ani cu cancerul mamar, a declarat că se teme să mai încerce să devină mamă. Shannen a anunțat în 2015 că suferă de cumplita boală, pe care a învins-o după un tratament chinuitor. În 2017, cancerul a intrat în remisie și a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Acum, actrița se luptă cu altă realitate implacabilă specifică vârstei, menopauza. „E imposibil pentru mine să mai rămân gravidă, fiindcă nu pot scăpa de menopauză. Pentru asta e nevoie de estrogen și am ales să nu iau pastile cu hormoni. Nu pot risca să las boala să recidiveze”, a declarat actrița pentru revista Health.

Shannen caută o alternativă la nașterea naturală, cum sunt mamele-surogat și adopția, însă și aici sunt dezavantaje, pe care actrița nu le poate nega.

Cât voi mai trăi? Cinci ani? Zece ani? Cu siguranță nu aș vrea să fiu o mamă îngropată de copilul ei de zece ani. Întotdeauna mi-am dorit un copil. Dar, poate, voi fi o mamă într-un alt fel”, a mai spus actrița, care din 2011 e căsătorită cu fotograful Kurt Iswarienko.

Shannen Doherty mai are două mariaje la activ, care nu au durat decât un an fiecare. Între anii 1993-1994 a fost căsătorită cu actorul american Ashley Hamilton, iar în perioada 2002-2003 a fost soția jucătorului profesionist de poker Rick Salomon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on


Brenda din Beverly Hills
spune că lupta pe care a dus-o cu această boală necruțătoare i-a schimbat complet sistemul de valori. „Oricât de brutal a fost, cancerul a fost și o binecuvântare. Mi-a oferit șansa de a mă cunoaște mai bine și m-a schimbat, ca ființă umană, pentru totdeauna”, mai spune actrița.


FULLSCREEN
Brenda din Beverly Hills 90210 vrea copil la 47 de ani. Shannen Doherty a învins de două ori cancerul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO