Cadoul neobișnuit pe care i l-a făcut Prințesa Diana fiului sau, la aniversarea a 13 ani. Ce se spune că i-ar fi oferit

Cadoul neobișnuit pe care i l-a făcut Prințesa Diana fiului sau, la aniversarea a 13 ani. Ce se spune că i-ar fi oferit
Autor: Mihai Burlacu
Data: 27 Iunie 2018
La vârsta fragedă de doar 13 ani, Prințul Wiliam a primit un cadou neașteptat chiar din partea mamei sale, Prințesa Diana. 

Cunoscută in întreagă lume pentru spiritul liber de care a dat dovată de-a lungul anilor, Prințesa Diana era o fire veselă și avea o relație foarte apropiată față fii săi. Chiar dacă a fost de multe ori trasă la răspundere de Casa Regală pentru că nu se supunea regulilor de conduită, când venea vorba de copiii săi, Prințesa Diana le îndeplinea cele mai extravagante dorințe. Aflat la varsta pubertății, Prințul Wiliam a primit un cadou mai puțin obișnuit din partea mamei sale. 

Prințesa comandase un tort în formă de sâni pentru micul prinț, conform spuselor  unui bucătar din incinta în care a fost pregătit tortul. "Am intrat dimineață în bucătărie, am mers la frigider și m-am minunat. Mi-aș fi dorit să fac o fotografie pentru a imortaliza momentul. Mi-am întrebat superiorul ce este cu acel tort iar el mi-a răspuns că Prințesa Diana îl comandase pentru ziua de naștere a prințului Wiliam." a spus Darren.

Considerată una dintre cele mai emblematice personalități ale Regatului, Diana a organizat o petrecere pentru fiul sau, unde a invitat numeroase personalități la eveniment, precum: Claudia Schiffer, Christy Turlington și Naomi Campbell, dar și câteva personaje din lumea Disney. În mod evident, Prințul Wiliam s-a bucurat de petrecea organizată de mama sa, chiar dacă mulți au considerat-o a fi nepotrivită pentru vârsta destul de mică pe care o avea. 

Se zvonește că la petrecere ar fi luat parte și fratele mai mic al acestuia, Prințul Harry.

FULLSCREEN
Cadoul neobișnuit pe care i l-a făcut Printesa Daiana fiului sau, la aniversarea zilei de naștere
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO