Când se lansează în România „Hustlers”, filmul cu Jennifer Lopez în rol de dansatoare la bară

Când se lansează în România bdquo;Hustlers , filmul cu Jennifer Lopez în rol de dansatoare la bară
Jennifer Lopez în rolul Ramona/Hustlers. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data: 18 Iulie 2019
Jennifer Lopez este dansatoare exotică în comedia „Hustlers” care debutează în cinematografele din România în luna septembrie a acestui an.

Jennifer Lopez joacă alături de Constance Wu, Julia Stiles și Cardi B în comedia „fierbinte” scrisă și regizată de Lorene Scafaria. Filmul, inspirat de un articol al publicației New York MagazineThe Hustlers at Scores – spune povestea unor dansatoare la bară care plănuiesc să-și stoarcă de bani clienții bogați de pe Wall Street.

Citește și

Primul trailer a fost lansat pe 17 iulie 2019. Pe Jennifer Lopez o puteți vedea în Hustlers și în cinematografele de la noi începând cu 27 septembrie.

Vezi și: VIDEO Jennifer Lopez, femeia bună la toate

Filmul este inspirat dintr-o poveste reală, a unor dansatoare de striptease care au fost arestate pentru că, ani la rând, au furat bani de pe cardurile clienților lor după ce îi drogau. Povestea a devenit virală în 2015, după ce a fost publicată în New York Magazine. Autoarea articolului, jurnalista Jessica Pressler, este interpretată de actrița Julia Stiles.

Cum s-a schimbat Jennifer Lopez pentru rol

Jennifer Lopez, care va împlini 50 de ani în această lună, a luat lecții de dans la bară pentru a o interpreta pe Ramona, personajul căruia îi dă viață în Hustlers

Vorbind despre rolul ei, Jennifer Lopez a dezvăluit că nu a mai trăit o experiență de acest fel până acum. 

„E destul de înspăimântător pentru mine. E un coșmar să știu că sunt acolo. Mă expun, emoțional și fizic, într-un fel cum nu am mai făcut-o până acum într-un film. Și am făcut destule scene de dragoste, dar niciuna nu a fost ca cele de aici”, a dezvăluit Jennifer Lopez pentru jurnalistul de radio Elvis Duran.

Fotografii: Profimediaimages.ro
 

FULLSCREEN
Când apare Hustlers în România, filmul cu Jennifer Lopez în rol de dansatoare de striptease
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies