Cântăreața care i-a pus mască de protecție câinelui ei, de teama coronavirusului

Cântăreața care i-a pus mască de protecție câinelui ei, de teama coronavirusului
Autor: Dan L. Brumar
Data: 13 Martie 2020
Cântăreața britanică de origine americană Sinitta Malone a oferit imaginea săptămânii după ce a fost surprinsă de paparazzi cu câinele la plimbare.

Sinitta, artistă, actriță și dansatoare în vârstă de 56 de ani a fost surprinsă pe străzile din Londra în timp ce-și plimba cățelușa. De teama infectării cu coronavirus, cântăreața și-a acoperit fața cu o mască de protecție, însă nu una sanitară, ci un accesoriu vestimentar la modă acum.

Însă, șocul celor care au văzut-o a fost altul: cățelușa ei, Scarlett, avea și ea o mască de protecție la bot. Ceea ce nu știe Sinitta este că noul virus din China nu se transmite de la om la animale sau invers, conform specialiștilor Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).  

De fapt, specialiștii OMS au făcut publice cele mai frecvente mituri despre coronavirus. Vezi AICI principalele mituri despre coronavirus și boala pe care o provoacă – COVID-19, spulberate de specialiști!

FOTO: Profimediaimages.ro

Sinitta a fost fotografiată pe stradă, la scurt timp după ce a ieșit dintr-un local de stand-up comedy. În ciuda pericolului reprezentat de coronavirus, autoritățile din Marea Britanie nu au luat nici o măsură preventivă de limitare a răspândirii COVID-19.

În Marea Britanie, întâlnirile publice sunt încă permise, iar localurile sunt deschise.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Doctor de bine - Dr. Gabriela Bar, despre cum să ne protejăm copiii împotriva gripei și a coronavirusului

FULLSCREEN
Cântăreața care i-a pus mască de protecție câinelui ei, de teama coronavirusului
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies