Castiga peste 10 000 de dolari pe saptamana si nu face nimic deosebit. Cu ce se ocupa aceasta tanara

Castiga peste 10 000 de dolari pe saptamana si nu face nimic deosebit. Cu ce se ocupa aceasta tanara
Citeste mai mult despre: machiaj, cu ce se ocupa, frumoasa,
Data publicarii: 16 Mai 2017
Data actualizare: 16 Mai 2017
Jasmine Hands este un make-up artist care a ales sa publice pe youtube filmulete pentru a le arata celor din jur munca pe care o depune in fiecare zi.

Tanara are numai 23 de ani si este cunoscuta ca Makeup by Jaz, iar timp de doi ani a urcat tot felul de filmulete cu transformarile clientilor sai, iar acum a ajuns sa aiba aproape 400 000 de urmaritori.

Numai din contul de Youtube tanara castiga intre 2 000 si 5 000 de dolari, iar de la clienti mai castiga inca 2 000 de dolari pe saptamana. Aprecierea nu vine numai din faptul ca este talentata, ci si din faptul ca le raspunde oamenilor la tot felul de intrebari legate de make-up.

Si pe contul de Instagram tanara are la fel de multi oameni care o urmaresc, iar de acolo castiga nici mai mult nici mai putin de 3 000 de dolari pentru o singura postare. 

Fiecare machiaj este complex si este realizat cu destul de multe produse. Dar ceea ce o deosebeste pe ea de celelalte tinere din aceasta industrie este faptul ca publica imagini cu ceea ce le face clientilor si nu este nevoita sa se machieze in fiecare zi numai pe ea.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies