Câștigători la Loto care și-au îmbogățit prietenii: „De atunci n-a fost o zi în care să nu zâmbesc”

Câștigători la Loto care și-au îmbogățit prietenii: De atunci n-a fost o zi în care să nu zâmbesc
Frances și Patrick Connolly. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 20 August 2021
Data actualizare: 26 Decembrie 2021
Totuși, bani aduc fericirea, dar atunci când îi dăruiești. Cel puțin așa susțin câțiva milionari făcuți peste noapte de extragerile Loto.

Mulți oameni nu se pot obișnui cu un trai luxos dacă toată viața au trăit modest. Alții nu-și pot imagina viața fără a împărți cu ceilalți un câștig venit din cer. Jucătorii la Loto care au devenit bogați peste noapte au povești ieșite din comun.

Unii dintre cei mai adorați oameni din Marea Britanie sunt Frances și Patrick Connolly. Cei doi soți au câștigat nu mai puțin de 115 milioane de lire sterline (azi 134 de milioane de euro) la Loteria Euromillions și asta le-a schimbat viețile. 

Planul lor a fost să schimbe și destinul prietenilor și cunoscuților lor. Așa au ajuns să doneze 60 de milioane de lire către 175 de persoane din anturajul lor. După ce au ales numele celor pe care urmau să-i ajute, au sărbătorit cu o cană de ceai în modesta lor locuință închiriată din Moira, scrie The Sun.

Am câștigat 114,96 milioane de lire și am donat mai mult de jumătate. Aceea a fost iubire în valoare de 60 de milioane. Dar lucrul care mă face și mai fericită este că fiecare persoană căreia i-am dat bani, a dat mai departe și altora. Nu pot să mă gândesc la nicio zi, de când am câștigat la Loterie, în care să nu fi zâmbit”, a spus Frances.

Ea și soțul ei și-au cumpărat, în final, o casă cu 5 dormitoare și o mașină, însă automobilul a fost la mâna a doua. Chiar și cu atâția bani în conturi, ei nu consideră că trebuie să facă risipă.

Femeia care a aruncat banii la WC

În 2014, Angela Maier a câștigat potul cel mare la Loteria din Germania, dar a făcut un gest neașteptat. Conform Mirror, femeia a rupt 800 de bancnote de 500 de euro (400.000 de euro) și le-a aruncat la toaletă, dintr-un motiv straniu.

Ea a refuzat să plătească facturile uriașe ale soțului ei, care era îngrijit la un centru de bătrâni. Pentru a nu fi executată silit, jucătoarea a preferat să arunce banii. 

Conform sursei citate, femeia era în stare de ebrietate când a decis să scape de bani.

Când loteria e un calvar

Câștigurile de la Loto au avut și efecte nocive asupra jucătorilor. În 2013, Maggie Loughrey era șomeră, trăind din ajutor de la stat. După ce a câștigat 27 de milioane de lire la Loto, femeia a decis să doneze 26 de milioane orașului natal și să păstreze pentru ea doar un milion.

Într-un interviu, femeia din Irlanda de Nord a dezvăluit că banii i-au distrus viața și că îi era mai bine pe vremea când câștiga 58 de lire pe săptămână.

Banii nu mi-au adus decât suferință. Mi-au distrus viața. Șase ani m-au chinuit. Nu cred în religie, dar dacă există un Iad, eu am fost acolo”, a declarat femeia pentru Sunday Life în 2019.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies