Ce a declarat Rami Malek după ce a fost ignorat de Nicole Kidman, pe scena Globurilor de Aur

Ce a declarat Rami Malek după ce a fost ignorat de Nicole Kidman, pe scena Globurilor de Aur
Citeste mai mult despre: Globurile de Aur, Nicole Kidman, Rami Malek,
Data publicarii: 09 Ianuarie 2019
Data actualizare: 09 Ianuarie 2019
Rami Malek și Nicole Kidman au fost protagoniștii celui mai ciudat moment care a avut loc pe scena Globurilor de Aur de anul acesta.

În emisiunea “Jimmy Kimmel: Live”, câștigătorul Globului de Aur pentru rolul lui Freddie Mercury din ”Bohemian Rhapsody”, Rami Malek a vorbit despre momentul jenant de pe scenă dintre el și actrița Nicole Kidman. 

Citește și: Globurile de Aur 2019. Jim Carrey, rugat să se mute la altă masă, momentul epic al serii

Fanii au depistat rapid scena în care Malek, după discursul său de acceptare a trofeului, a încercat să-i atragă atenția lui Nicole Kidman, fără niciun rezultat însă. Inițial, acesta a încercat să vorbească cu actrița de 51 de ani, dar ea pur și simplu nu l-a observat. Apoi, Malek i-a pus o mână pe talie, fără însă să obțină nicio reacție din partea acesteia. 

Chiar dacă, la început, gestul lui Nicole Kidman a părut arongant, momentul a devenit viral, iar fanii au ajuns la concluzia că, pur și simplu, actrița nu l-a observat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @victoriarhapsody on

Aflat la emisiunea lui Jimmy Kimmel, Rami Malek a comentat scena: ”O cunosc de mulți ani, în ciuda a ceea ce se vede în video”, a spus actorul de 37 de ani râzând. Cred că aș fi putut să mă duc la ea și să-i spun ”bună”, dar în acele momente...”.

”Am sentimentul că asta mă va bântui pe internet pentru un timp”, a spus el, fără să fie conștient de faptul că momentul a devenit viral. 

Chiar dacă a fost ignorat de Nicole, Malek spune că soțul acesteia, cântărețul Keith Urban l-a felicitat călduros. ”Este în regulă... am primit iubire de la Keith, soțul ei, în acea seară. El este un mare fan Queen”, a adăugat Malek. 


Foto: Getty, Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies