Ce a primit George Clooney de ziua lui. ”A fost o surpriză neplăcută”

Ce a primit George Clooney de ziua lui. A fost o surpriză neplăcută
Data publicarii: 08 Mai 2019
Data actualizare: 08 Mai 2019
Recent, George Clooney a împlinit 58 de ani.

Invitat la emisiunea Jimmy Kimmel Live, George Clooney a glumit: ”Am împlinit 58 de ani. Nu e nimic distractiv”. Actorul a mărturisit că, de ziua lui, el și soția sa, Amal (41 de ani), s-au bucurat de o cină liniștită la ei acasă.

Citește și: Primele poze cu Meghan și Harry, alături de bebelușul lor regal!

Clooney a menționat că, în ultimul an, Amal a „muncit efectiv în fiecare zi” pentru a obține eliberarea jurnaliștilor Reuters Wa Lone și Kyaw Soe Oo din Myanmar. 

”Seara trecută, aceștia au ieșit din închisoare”, i-a spus George gazdei Jimmy Kimmel. ”Wow, un cadou frumos de aniversare”, a replicat Jimmy. ”Ea a fost foarte fericită. Eu nu am primit nimic”, a glumit Clooney.

Apoi, actorul a dezvăluit că a primit ”niște cadouri neplăcute” din partea gemenilor săi, în vârstă de aproape doi ani, Ella și Alexander. ”Doar niște scutece murdare”.

George Clooney a mai spus că și-a petrecut Paștele în Irlanda, în casa solistului U2 Bono (58 de ani): ”Încercăm ca, de Paște, să sărbătorim doar alături de staruri rock. E trist când vezi un rocker ascunzând toate ouăle”, s-a amuzat Clooney. 

Actorul este născut în aceeași zi cu bebelușul regal al lui Meghan Markle și al Prințului Harry. ”Puștiul ăsta mi-a luat fața”, a mărturisit Clooney, negând zvonul conform căruia va fi nașului micuțului. 

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies