Ce a răspuns Lidia Buble după ce Horia Brenciu i-a adresat o întrebare referitoare la nasul ei

Ce a răspuns Lidia Buble după ce Horia Brenciu i-a adresat o întrebare referitoare la nasul ei
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 17 Ianuarie 2023
Data actualizare: 17 Ianuarie 2023
Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, aceasta reușind să cucerească publicul larg atât datorită talentului său muzical, cât și grație aspectului fizic de invidiat. Cu toate că are o siluetă impresionantă, fosta concurentă a show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost de multe ori ironizată pentru că nasul ei nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate. 

Fiecare persoană are o anumită trăsătură a corpului care nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate. Într-o lume în care majoritatea persoanelor publice apelează la medicii esteticieni pentru intervenții la nivelul feței precum mărirea buzelor, micșorarea nasului sau evidențierea pomeților, Lidia Buble preferă să stea departe de aceste proceduri.

Recent, Lidia Buble a fost invitată la podcastul lui Horia Brenciu, acolo unde cei doi s-au distrat de minune, au cântat și au discutat subiecte de interes pentru fanii lor. La un moment dat, artista a abordat subiectul intervențiilor estetice, acesta susținând de-a lungul timpului că a fost presată de societate pentru a-și micșora nasul. Cu toate acestea, artista nu a ajuns  niciodată în cabinetul esteticianului. 

În timpul discuției despre operații estetice, Horia Brenciu i-a adresat Lidiei o întrebare nepotrivită:

„Vreau să te întreb asta. Iartă-mă, dar e o curiozitate absolut personală. Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău? Eu nu am avut niciodată o persoană cu nas ca al tău.” a spus Horia Brenciu.

Răspunsul artistei nu a întârziat să apară, aceasta spunând imediat că nasul ei este considerat destul de sexy de către bărbați și că nu reprezintă o problemă pentru iubitul ei:

„Bă, pe el nu, pe mine. Mie mi se turtește. Și el are nasul mare (n.r- bărbatul din viața ei). Și să știi că toți bărbații care au trecut prin viața mea s-au îndrăgostit în primul rând de nasul meu. Și toți m-au pus să jur că eu niciodată nu o să mă ating de el. Pe ei asta i-a atras, că li se pare că am un nas foarte sexy', a declarat Lidia Buble.

Sursă foto: Lidia Buble/Instagram

VEZI ȘI VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!