Ce dotări are ”Bestia”, limuzina de 1,2 milioane de lire sterline a lui Donald Trump

Ce dotări are  Bestia , limuzina de 1,2 milioane de lire sterline a lui Donald Trump
Citeste mai mult despre: Donald Trump, limuzina,
Data publicarii: 03 Iunie 2019
Data actualizare: 03 Iunie 2019
La ora actuală, Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, se află într-o vizită de trei zile în Marea Britanie.

Cu ocazia vizitei președintelui SUA în Regatul Marii Britanii, au fost luat măsuri de securitate excepționale. Mai mult, limuzina în care acesta călătorește - și pe care Trump a adus-o cu el de peste Ocean - are o mulțime de dotări incredibile, valoarea sa ridicându-se la 1,2 milioane de lire sterline. 

Citește și: Donald Trump, remarcă răutăcioasă la adresa lui Meghan Markle

Limuzina, marca Cadillac, are geamuri cu 5 straturi antiglonț, care nu se deschid. De fapt, singura fereastră care se deschide este cea din dreptul șoferului, dar și aceasta doar 7,5 centimetri.

De asemenea, ”Bestia” are caroserie blindată, uși perfect sigilate pentru a-i proteja pe cei dinăuntru de atacuri chimice, cauciucuri rezistente la străpungere, dar și panouri de oțel care protejează vehiculul de bombe.

”Bestia” are și un arsenal de apărare impresionant, fiind dotată cu lansatoare de grenade cu gaze lacrimogene, ecran de dispersare a fumului și un sistem antiincediu în spate. 

În interiorul limuzinei, se află rezerve cu sânge cu Rh negativ pentru președintele Trump, pentru cazul în care este nevoie o transfuzie de urgență. Cadillac-ul are propriul buton de panică, provizii cu oxigen, dar și un telefon prin satelit cu linie directă către vicepreședintele SUA și Pentagon.

Șoferul ”Bestiei” este o persoană antrenată intens de Serviciile Secrete, fiind expert în conducerea autovehiculului în situații de urgență. 

Foto: Getty

Vezi și: Olimpia Melinte poate deveni ușor pilot de curse. Cum conduce pe pista de raliu


FULLSCREEN
Ce dotări are ”Bestia”, limuzina de 1,2 milioane de lire sterline a lui Donald Trump
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies