Ce i-a scris o adolescentă afgană Angelinei Jolie. Actrița și-a făcut Instagram doar pentru a-i împărtăși mesajul

Ce i-a scris o adolescentă afgană Angelinei Jolie. Actrița și-a făcut Instagram doar pentru a-i împărtăși mesajul
Citeste mai mult despre: Angelina Jolie, Afganistan,
Data publicarii: 22 August 2021
Data actualizare: 22 August 2021
Gestul incredibil al Angelinei Jolie. Actrița și-a făcut cont de Instagram pentru a împărtăși cu internauții scrisoarea pe care a primit-o de la o adolescentă afgană.

Situația disperată din Afganistan a adus oamenii în stare să ceară ajutorul unde pot, prin diferite metode. Este și cazul unei adolecente afgane, care i-a trimis Angelinei Jolie o scrisoare în care povestește că drepturile încep să fie pierdute și despre teama de talibani.

În acest moment, oamenii din Afganistan își pierd capacitatea de a comunica pe rețelele sociale și de a se exprima liber. Așa că am venit pe Instagram pentru a împărtăși poveștile și vocile celor din întreaga lume care luptă pentru drepturile de bază ale omului”, a scris Angelina pe Instagram, alături de pozele scrisorii.

Care era mesajul adolescentei

Trăiesc în … Afganistan, înainte ca talibanii să vină în …., toți mergeam la locul de muncă, la școală …, ca toată lumea. Toți aveam drepturi, eram liberi să ne apărăm drepturile, dar când au venit, ne este tuturor frică de ei și credem că toate visurile noastre s-au năruit, credem că drepturile noastre au fost violate. Nu putem să ieșim afară. Studiul și munca sunt prea departe, dar unii oameni spun că talibanii se schimbă, dar nu cred asta pentru că au un trecut foarte rău (…) Viața noastră este întunecată, ne-am pierduți toți libertatea și suntem din nou încarcerați”, a scris fata. 

Postarea Angelinei a ajuns rapid virală și a strâns milioane de aprecieri în mediul online, dar și foarte multe redistribuiri. 

Sursă foto: Getty ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies