“Ce și-a făcut la față?” Tom Cruise își șochează fanii la cea mai recentă apariție în public

Ce și-a făcut la față? Tom Cruise își șochează fanii la cea mai recentă apariție în public
Citeste mai mult despre: Tom Cruise, operatii estetice,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 12 Octombrie 2021
Data actualizare: 31 Octombrie 2021
De ani de zile, Tom Cruise este neschimbat. Ca și cum timpul ar sta în loc pentru el. Însă la cea mai recentă apariție în public, actorul și-a uimit fanii cu înfățișarea sa. Imediat, aceștia au tras concluzia că și-a “făcut ceva” la față, nefiind deloc încântați de rezultate.

Actorul în vârstă de 59 de ani a apărut cu fața umflată la un meci de baseball, la care a venit însoțit de fiul său, Connor. Fanii de abia l-au recunoscut și au pornit dezbateri pe rețelele de socializare despre felul în care arată Tom acum.

S-a îngrășat sau și-a făcut operații estetice?

“Ce s-a întâmplat cu fața lui Tom Cruise? Pentru că ceva cu siguranță s-a întâmplat”, au scris fanii. Aceștia s-au împărțit în trei tabere: cei care au spus că acela nu este Tom Cruise, cei care susțin că s-a îngrășat și cei care cred că actorul și-a făcut o procedură estetică.

“Ori s-a îngrășat, ori și-a umplut fața de fillere. Merg pe varianta fillerelor”, a scris un fan pe Twitter. Fillerele sunt substanțe care se injectează sub piele și pot fi naturale sau sintetice. Acestea ajută la dispariția cearcănelor, ridicarea pomeților sau eliminarea ridurilor, adăugând volum în zone precum pomeți, maxilar sau bărbie.

“Pare că cineva poartă fața lui Tom Cruise”, “Și-a făcut o treabă nasoală la față, arata ca o broască umflată”, au scris și alți fani pe Twitter.

Tom Cruise s-a despărțit recent de iubita sa

Deși nu a mai fost văzut de ani de zile cu o femeie în public, presa tablida a aflat că Tom Cruise are o relație cu colega sa din Misiune Imposibilă, Hayley Atwell. Însă nu a durat prea mult, cei doi despărtindu-se chiar în timpul filmărilor. “A fost o perioadă foarte intensă în care au filmat scene împreună. S-au înțeles foarte bine, dar au hotărât să rămână la statutul de prieteni”, a spus o sursă apropiată actorilor pentru The Sun.
 

Vezi  și
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies