Cel mai înalt bărbat din lume își caută iubită în Rusia. Ce calități ar trebui să aibă viitoarea lui soție

Cel mai înalt bărbat din lume își caută iubită în Rusia. Ce calități ar trebui să aibă viitoarea lui soție
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 13 Ianuarie 2022
Data actualizare: 13 Ianuarie 2022
Sultan Kösen, de origine turcă, deține recordul Guinness de cel mai înalt bărbat din lume. Burlacul în vârstă de 39 de ani și cu o înălțime de 246.5 cm își caută soție, dar nu în țara sa natală, ci în Rusia. 

Kösen locuiește în Mardin (Turcia) cu părinții săi, trei frați și o soră care sunt de înălțime normală. El nu și-a putut finaliza studiile din cauza înălțimii și lucrează ca fermier. Până la vârsta de 10 ani, Sultan a crescut normal, dar o tomoră i-a provocat gigantismul. În 2010, a trecut printr-o operație reușită și astfel s-a oprit din creştere. 

Până în 2009, Sultan nu părăsise niciodată satul natal, însă după ce a intrat în Cartea Recordurilor el a vizitat mai multe ţări din lume și a început să fie invitat pe la televiziuni. Bărbatul a vizitat recent Rusia și a fost vrăjit de frumusețea rusoaicelor. El visează ca viitoarea lui soție să fie înaltă, simpatică și o bună gospodină.

La începutul lunii decembrie, el a zburat la Moscova, acolo unde și-a sărbătorit și ziua de naștere, pe 10 decembrie. Deocamdată, Kösen nu le-a spus fanilor săi dacă i-a surâs norocul în dragoste.  

Sultan Kösen a fost căsătorit cu Merve Dibo, o femeie de 1,75 m, originară din Siria. Nunta a avut loc în 2013, în orașul său natal Mardin (Turcia). Cuplul a divorțat recent, iar Kösen a menționat că un motiv al separării a fost bariera lingvistică. Fosta soție vorbea doar arabă. „Am fost puțin grăbit când am luat decizia de mă căsători”, le-a spus acesta jurnaliștilor. 

Cu 10 ani în urmă, bărbatul și-a căutat dragostea și în România. El a fost prezent în emisiunea Happy Hour, unde a cunoscut-o pe Simona Șerban, cea mai înaltă româncă. 

Sursă foto: Instagram/ sultankosen47
Vezi și: Stelios și Ramona de la MasterChef ne lasă să îi cunoastem mai bine. Vezi ce spun cei 2 concurenți

 


 

 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!