Cel mai tare bar din lume. Urmatorul record pe care vrea sa-l doboare Usain Bolt

Cel mai tare bar din lume. Urmatorul record pe care vrea sa-l doboare Usain Bolt
Data: 03 Septembrie 2012
In urma cu o luna, cel mai rapid om de pe planeta, isi lasa cu praful in ochi adversarii la Jocurile Olimpice de la Londra cand cronometrul s-a oprit la 9.63 secunde dupa 100 de metri alergati in viteza. Este putin stiut, insa, in afara tarii sale natale, Jamaica, faptul ca Usain Bolt este si un restaurator care vrea sa doboare recorduri si in acest domeniu.

Tracks & Records, deschis de campionul olimpic, este in esenta un bar sportiv care serveste bauturi si mancare buna. Pe pereti sunt imortalizate imagini cu recordurile atletului si peste tot sunt monitoare mari la care se poti urmari competitii sportive de toate genurile.

Citește și

Numele nu a fost ales la intamplare. Este un joc de cuvinte care te duce cu gandul si la sport, dar si la distractie. Tracks sunt si pistele de alergare, dar si melodiile de pe un album, in timp ce records se refera si la recordurile doborate de Bolt, dar si la cele mai bune albume cu muzica pe care clientii le pot asculta in barul lui. Pentru ca la Tracks & Records se bea, se mananca si se danseaza pe muzica buna.

 

Meniu fusion si bauturi tari

Pe toate mesele vei gasi Sosul Reggae Usain Bolt, un fel de ketchup amestecat cu sos de soia, o combinatie obisnuita in bucataria Jamaicana folosit mai ales pentru preparatele cu pui. Langa acesta se va afla mereu o sticla de Scotch Bonnet Pepper Sauce, un sos iute pe baza de ardei specifici aceleiasi tari. Ardeii Bonnet sunt extrem de iuti, dar au si o aroma placuta dulce, abia sesizabila.

Bautura cea mai ceruta la Tracks & Records este un punch, colorat si vesel, facut prin combinarea mai multor tipuri de rom.

Momente memorabile

Nu ai cum sa uiti unde te afli si nici cine patroneaza localul. Usain Bolt este un Zeu pentru jamaicani care divinizeaza toate rezultatele lui remarcabile.

 

La Tracks & Records sunt expuse, printre primele pagini ale ziarelor care consemneaza medaliile lui Bolt, mai multe perechi de pantofi cu care atletul a reusit sa doboare recordurile.

Locatie: Kingston, Jamaica

Site: Tracks & Records
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies