Cine n-ar vrea sa faca baie aici? Cum arata una dintre cele mai mari piscine din lume. Imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase

Cine n-ar vrea sa faca baie aici? Cum arata una dintre cele mai mari piscine din lume. Imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase
Cea de-a doua piscina din lume e in statiunea San Alfonso del Mar din Chile si e cat noua terenuri de fotbal de lunga. Arata wow!

FOTO: Pierre-Yves Babelon / Shutterstock.com

Ca adancime, piscina poate sa atinga si 35 de metri, iar apa din interiorul ei este pompata direct din Oceanul Pacific si apoi filtrata si tratata astfel incat sa fie perfecta pentru cei care aleg sa-si petreaca un sejur spectaculos in statiunea San Alfonso del Mar din Chile.

Vestea proasta pentru cei care viseaza sa inoate aici este ca ea e deschisa doar celor cazati in hotelurile chiliene din orasul Algarrobo, unde a fost construita.

Statiunea a fost inaugurata in 1988 de afaceristul Fernand Fischmann, e la aproximativ 90km de Santiago si detine aproximativ 11 cladiri cu peste 1.300 de apartamente de vacanta care ii asteapta pe turisti in sezonul fierbinte. Dincolo de faptul ca are vedere spre mare si laguna, aproape fiecare cladire beneficiaza de plaja, debarcader si alte mici bazine private.

Cea mai mare piscina din lume, care are mai mult de 1000 de metri si peste 250.000.000 de litri de apa de ocean, s-a construit in cinci ani, cu o investitie de 1,57 de miliarde de dolari. Intretinerea ei? 3 milioane de dolari anual.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO