In week-end, cele mai tari filme sunt la ProTV. Azi, de la 20:30, Tom Hanks joaca in "Ingeri si demoni", iar duminica seara e "Cod rosu la Casa Alba"

Data: 08 Martie 2014
Un mister pe care doar el il poate rezolva… Aduce o amenintare… pe care doar el o poate opri. Tom Hanks…in continuarea fenomenului Codul lui DaVinci! "Ingeri si demoni", sambata Dupa Stirile ProTV

Sambata, de la 20:30 – (12) Film artistic: ingeri si demoni

Titlu original: Angels & Demons

Producţie: SUA, Italia, 2009

Regia: Ron Howard

Cu: Tom Hanks, Ayelet Zurer, Ewan McGregor

Gen: thriller

In urma mortii fizicianului si parintelui Silvano Bentivoglio, specialistul in simbologie Robert Langdon ajunge sa descopere tot felul de semne care indica faptul ca asasinatul are implicatii mult mai adanci decat ar fi crezut. Ajutat de catre frumoasa cercetatoare Vittoria Vetra, Robert merge pe urma probelor care il duc catre Vatican si cele patru altare ale stiintei. Robert si Victoria realizeaza ca societatea secreta Illuminati este pe cale sa puna in aplicare un plan diabolic: distrugerea Vaticanului exact in timpul conclavului de alegere a unui nou papa, iar cei doi eroi au la dispozitie doar 24 de ore pentru a salva Roma de la dezastru.

Duminica, de la 20:30 la ProTV

Titlu original: Olympus has Fallen

Producţie: SUA, 2013

Regia: Antoine Fuqua

Cu: Gerard Butler, Morgan Freeman, Aaron Eckhart, Finley Jacobsen, Dylan McDermott, Rick Yune, 

Gen: actiune


Casa Alba devine tinta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeana. Presedintele este luat ostatic, iar singura speranta a Serviciilor Secrete de a-l salva pe seful statului este Mike Banning (Gerard Butler), un fost agent secret, care a renuntat sa mai lucreze pe teren in urma unui accident. Toate eforturile serviciului de securitate de salvare a institutiei se bazeaza acum pe informatiile furnizate de Mike.

 

FULLSCREEN
Cod rosu la Casa Alba Gerard Butler, Morgan Freeman
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO