Comedia RAMON, pe primul loc în box office. Peste 100.000 de români au văzut filmul la cinema

Comedia RAMON, pe primul loc în box office. Peste 100.000 de români au văzut filmul la cinema
Citeste mai mult despre: filmul Ramon, Pavel Bartos,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Februarie 2023
Data actualizare: 16 Februarie 2023
Comedia RAMON este pe locul 1 în cinematografe pentru a doua săptămână consecutiv. Fie că sunt tineri, copii, părinți sau bunici, toți s-au bucurat de film în primele două săptămâni de la lansare și au fost surprinși de întâlnirea cu Pavel Bartoș și Jesus del Cerro în timpul vizionării, în diferite orașe din țară. 

RAMON a debutat pe primul loc la cinema și a rămas acolo. Românii s-au bucurat de comedia Ramon, lucru demonstrat și de faptul că filmul a reușit să depășească cifra de 100.000 de spectatori care au mers la cinematograf și au trăit la maximum povestea omului simplu, care trăiește iubirea la intensitate și luptă pentru ea până-n pânzele albe. 

Inclusiv de Ziua Îndrăgostiților, cuplurile care au mers la cinema au avut ca primă opțiune comedia în care Pavel Bartoș joacă rolul principal, într-o perioadă încărcată de filme romantice specifice acestei zile. 

Le mulțumim tuturor celor care au venit să ne vadă, să râdă și să se bucure de comedie. Deși vremea de afară nu a fost cea mai bună, românii s-au încălzit alături de noi la film și au trăit intens povestea lui Ramon. Am fost și suntem în continuare copleșiți de toate mesajele frumoase pe care le primim, de reacțiile minunate ale oamenilor. Mergeți să râdeți și să vă bucurați împreună cu cel mai romantic om de pe planetă, Ramon”, a spus Pavel Bartoș.

Întâlnirile cu publicul continuă! Pavel Bartoș, împreună cu regizorul Jesus del Cerro, urmează să fie alături de spectatorii din Alba Iulia (16 februarie), Arad (17 februarie), Sibiu (18 februarie) și Miercurea Ciuc (19 februarie).
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!