Conor McGregor are o iubita superba. Cum arata Dee, femeia care l-a cucerit pe cel mai de temut luptator

Conor McGregor are o iubita superba. Cum arata Dee, femeia care l-a cucerit pe cel mai de temut luptator
Citeste mai mult despre: iubita, Conor McGregor, cum arata, Dee, luptator,
Data: 23 August 2017
Conor McGregor este primul si singurul luptator din istorie care a castigat doua titluri in doua divizii diferite in acelasi timp, in cea mai tare promotie de arte martiale mixte din lume, Ultimate Fighting Championship. 

Conor McGregor este unul dintre cei mai de temut si respectat luptator din lume, dar nu i-a fost deloc usor sa ajunga la acest nivel si nici nu a avut in preajma prea multe persoane care sa il sustina.

Desi are in prezent o avere de 34 de milioane de dolari si e celebru in toata lumea, Conor McGregor a trecut si prin perioade grele. Atunci, una din putinele persoane care i-au fost alaturi a fost Dee, iubita lui, despre care sportivul vorbeste frumos de fiecare data cand are ocazia.

"Dee e salvatoarea mea. Daca nu ar fi fost ea in viata mea, nu as fi reusit sa fac nimic, nu as fi ajuns aici", a mai spus sportivul despre femeia care l-a cucerit cu "atitudinea de fata buna": "Imi plac fetele bune."


Cei doi sunt impreuna de peste noua ani, iar in anul 2017 au devenit parintii unui baietel adorabil, al carui nume este Conor Jr. 

In afara de sustinerea neconditionata pentru Conor, Dee s-a remarcat si prin faptul ca este fanul lui numarul 1, scrie Mirror.co.uk. Dee a renuntat chiar si la slujba sa pentru a putea sa ii fie alaturi sportivului si sa calatoreasca impreuna. 

Femeia face acum parte din echipa lui Conor, ea fiind omul delegat sa colecteze cecurile. 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO