Cu cine este căsătorită Kim Yo-jong, sora mai mică a dictatorului Kim Jong Un

Cu cine este căsătorită Kim Yo-jong, sora mai mică a dictatorului Kim Jong Un
Data publicarii: 30 Martie 2021
Data actualizare: 11 Decembrie 2021
Kim Yo-jong, sora mai mică a dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, este cea mai temută femeie din Coreea de Nord.

Conform businessinsider, tânară de 30 de ani și ceva a devenit foarte rapid cea mai puternică femeie din Coreea, fiind văzută frecvent alături de fratele său și jucând un rol-cheie în administrația lui.  

Deși se cunosc foarte puține lucruri despre aceasta, The Sun scrie că aceasta este măritată cu Choe Song, fiul unuia dintre cei mai puternici oficiali ai statului. 

Deși Coreea de Nord ar fi încercat să păstreze identitatea bărbatului care trăiește alături de cea mai temută femeie din lume, acesta ar fi luat-o de soție în 2014 și ar avea împreună doi copii.

Choe Song este fiul lui Choe Ryong-hae, care este considerat mâna dreaptă a dictatorului. 

În 2015, în ziarul oficial al partidului, Kim Yo-jong apare în fotografii, în vizita la un orfelinat din capitala nord-coreeană, cu o verighetă pe mână. 

Choe și Kim ar avea împreună doi copii, unul născut în 2015 și unul - în 2018. Speculațiile despre al doilea copil au apărut în timp ce sora dictatorului vizita Coreea de Sud, în timpul Jocurilor Olimpice din 2018. Kim a făcut parte din delegația oficială și, conform Korea Herald, aceasta a fi împărtășit faptul că este însărcinată oficialilor sud-coreeni după ce i s-a făcut rău.

 

Foto. Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies