Cum a descoperit o femeie din Marea Britanie ca barbatul sau o inseala

Cum a descoperit o femeie din Marea Britanie ca barbatul sau o inseala
Citeste mai mult despre: infidelitate, Confruntare, sotie inselata,
Data: 10 Ianuarie 2018
Sa spui ca inselatul este un lucru obisnuit in relatii, ar fi subestimarea secolului. Problema este ca devine atat de comuna, incat oamenii vor incepe sa il vada ca pe un obicei normal. 

Chiar daca suna nebunesc, multi oameni se asteapta sa fie inselati in ziua de astazi, ceea ce si conduce la acest lucru. Dar daca esti suspicios in ceea ce priveste fidelitatea partenerului, cat de departe ai fi dispus sa o dovesti? 

O femeie din Marea Britanie a dovedit cat de departe a fost dispusa sa mearga pentru a afla ca sotul ei o inseala. 

Mamica a calatorit 250 de km prin Anglia pentru a-l confrunta pe sotul ei care o insela. 

Barbatul care avea 2 fetite cu aceasta, a calatorit din Wellingborough, Northamptonshire in Dover si apoi in Kent pentru a se intalni cu amanta sa intr-un hotel. 

Infidelitatea este un lucru groaznic, mai ales atunci cand sunt copii implicati. In timp ce barbatul isi insela mama copiilor lui cu o alta femeie, aceasta statea acasa avand grija de fetite. 

El nu era constient de faptul ca sotia lui a devenit suspicioasa in ceea ce il priveste si cu ajutorul mamei sale a reusit sa isi urmareasca sotul si sa descopere ca el si amanta sa stateau la hotelul Premier Inn in Kent. 

Dupa ce l-au urmarit la hotel, sotia si mama acesteia l-au confruntat pe barbat in timp ce el se intoarcea in parcare alaturi de femeia cu o care o insela. 

Ceea ce se intampla in filmulet este foarte dramatic. Conform unor declaratii, acest video a fost filmat de soacra barbatului, care mai apoi a postat aceste scene pe retelele de socializare, avand peste 100,000 view-uri. 

Mama sotiei inselate a fost foarte ofuscata de cele intamplate dupa cum se poate vedea in filmulet, insa nu a invinovatit-o pe amanta, zicand:"Nu e vina ta, nu vom da vina pe tine."

Sotia i-a spus amantei:"Uite, nu sunt nervoasa pe tine. E vina lui."

Dupa toata aceasta scena dramatica, barbatul a fugit spre sotia sa pentru a putea sa vorbeasca cu aceasta, insa ea i-a impins zicandu-i:"Du-te la ea".

Iata filmuletul cu descoperirea infidelitatii barbatului. 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO