Cum a început povestea de dragoste dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher

Cum a început povestea de dragoste dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher
Autor: Redactia
Data publicarii: 08 Iulie 2019
Data actualizare: 08 Iulie 2019
Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt căsătoriți de trei ani și au deja 2 copii împreună.

Cei doi actori s-au cunoscut în urmă cu mulți ani în timp ce filmau pentru renumitul serial "That 70's show" când el avea doar 19 ani iar ea 14. Chiar dacă formau un cuplu în serial, cei doi nu s-au gândit niciodată că ar fi putut avea o relație și în realitate.

Citește și Mila Kunis și Ashton Kutcher, au trăit experiența vieții lor. Ce s-a întâmplat e demn de o comedie

Da, ne-am sărutat mult în serial, dar nu exista nicio urmă de sentiment acolo”; "E cea mai ciudată poveste și nimeni nu ne crede, dar e adevărul adevărat. Nu era nimic între noi" a declarat Mila Kunis.

Povestea de dragoste a început atunci când s-au întâlnit la Globurile de Aur. Sursele apropiate au delcarat că Ashton Kutcher a încercat să-i facă cunoștință lui Mila Kunis cu un prieten, dar acesta nu și-a făcut apariția la întâlnire.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Cea care a luat atitudine a fost Mila Kunis care i-a mărurisit lui Ashton:"La un moment dat i-am zis, "Știi ceva? Mie chiar îmi place de tine și nu vreau să stric lucrurile așa că mai bine mă retrag până ce nu se transformă în ceva mai mult

Mila Kunis:“A doua zi a venit la mine acasă și m-a întrebat dacă vreau să mă mut cu el. I-am răspuns simplu că da și asta a fost.”

Într-un interviu acordat de "E News", Mila Kunis a mărturisit că "Noi încă ne iubim și ținem foarte mult unul la celălalt"

Profil de celebritate - Charlize Theron

 




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies