Cum arată actorul care îl va interpreta pe Elvis Presley, în filmul său biografic

Cum arată actorul care îl va interpreta pe Elvis Presley, în filmul său biografic
Autor: Mihai Burlacu
Data: 16 Iulie 2019
După vedete precum Freddie Mercury şi Elton John, care au făcut furori în lumea cinematografică, acum va fi rândul regelui rock 'n roll-ului să fie văzut într-un film pe marile ecrane, într-o super producție regizată de australianul Baz Luhrmann. 

Elvis Presley va apărea din nou în atenția publicului, datorită cineastului Baz Luhrmann, regizorul unor celebre nume precum, The Great Gastby, Moulin Rounge sau Romeo+ Juliet. 

Potrivit publicației The Hollywood Reporter, mai multe nume s-au auzit pentru interpretarea rolului pricipal, însă după mai multe negocieri, Austin Butler va intepreta marele star. 

De asemenea, Tom Hanks a confirmat că îl va interpreta pe colonelul Tom Parker, managerul lui Elvis Presley, cunoscut pentru controlul său foarte puternic asupra vieţii regelui rock 'n roll-ului.

Filmul va prezenta ascensiunea și anii de glorie ai artistului, dar și relația pe care acesta a avut-o cu managerul sau. 

Citește și: Asemănarea izbitoare dintre Elvis Presley și nepotul său. Cum arată Benjamin Keough la 26 de ani

Cine este Austin Robert Butler? 

Născut pe 17 august 1991, Austin este un actor și cântăreaț american. 

Este cunoscut pentru rolurile sale ca James "Wilke" Wilkerson în comutare la naștere, Jordan Gallagher pe Ruby & The Rockits, Sebastian Kydd în Carrie Diaries și Wil Ohmsford în The Chronicles Shannara.

Formează o relație cu frumoasa Vanessa Hudgens de mai bine de 8 ani de zile, iar rolul filmului biografic a lui Elvis, reprezintă cel mai mare proiect cinematografic pe care l-a avut până în prezent. 

FULLSCREEN
Cum arată actorul care îl va interpreta pe Elvis Presley, în filmul sau biografic
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO