Cel mai gras baiat din lume a reusit sa slabeasca 80 de kg. Cum arata acum 

26 Aprilie 2018, 11:00

Cel mai gras baiat din lume a reusit sa slabeasca 80 de kg. Cum arata acum
Citeste mai mult despre: cel mai gras din lume, copil, obezitate, slabit,
Sa fii cel mai bun sau cel mai rau din lume la anumite lucruri este incredibil, mai ales ca pe planeta suntem aproximativ 7 miliarde de oameni. 

Insa, imagineaza-ti cum ar fi sa fii cel mai gras baiat de pe planeta. Mai ales daca acest lucru implica sa nu te poti misca din pat. Conform parintilor lui, situatia s-a agravat atat de mult, incat a trebuit sa ia masura. 

Din fericire, eforturile lor au facut diferenta. Acum, fiul lor, care este cel mai gras baiat din lume, cantarind 200 de kg la varsta de 10 ani, a pierdut multe kilograme, principalul motiv fiind acela de a putea face activitatile pe care baietii de varsta lui le fac. 


Sursa: Viral Thread

Numele baiatului este Arya Permana, este din Indonezia si a reusit sa slabeasca 76 kg in momentul cand nu se mai putea misca din pat, iar acum poate juca in sfarsit badminton. A fost un moment cand Arya nu se mai oprea din a se ingrasa. A devenit atat de gras, incat familia sa nu mai putea gasi haine care il incapa. 

Din pacate, baiatul nu a putut sa ajunga la scoala, in special ca mersul pana acolo nu era posibil pentru el. Tot ce putea face Arya era sa joace diferite jocuri pe telefon, in timp ce statea intr-o piscina mica pentru a putea sa se racoreasca. 

Parintii s-au simtit rasponsabili pentru gravitatea starii lui de sanatate, astfel incat au decis sa il puna la un regim strict pentru a-l ajuta sa slabeasca. Nutritionistul le-a zis parintilor ca ar trebui sa ii includa in dieta, fructe si legume. Dupa ce i-au acceptat sfatul si dupa o procedura medicala, Arya cantareste acum 102 kg si continua sa slabeasca zilnic. 

Acum poate merge la scoala si nu mai sta toata ziua in pat, asa cum obisnuia. Pe langa badminton, el joaca si fotbal cu prietenii sai si alearga aproape 2 km pe zi. 

"Suntem foarte fericiti ca are o viata sanatoasa acum. Este foarte activ si sanatos. Somnul sau este zgomotos si nu mai avem probleme in ceea ce priveste problemele respiratorii. Poate sa se plimbe si sa se joace fara sa planga ca nu poate respira.", a declarat mama baiatului.


Sursa: Viral Thread

Aceasta transormare impresionanta nu a fost doar din dieta si port. Situatia lui Arya a fost atat de critica inacat nu a avut nicio sansa decat sa aiba o interventie chrurgicala. Parintii lui sunt pregatiti pentru ca fiul lor sa aiba parte si de a doua operatie daca nu mai slabeste:"Nu poate manca mult dupa operatie. El poate manca doar 4 linguri de orez si sa bea lapte dietetic. Daca mananca prea mult, vomita.", a declarat tatal baiatului.


Sursa: Viral Thread

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO