Cum arată fiica de șapte ani a lui Robert de Niro, pentru care actorul se luptă cu fosta soție

Cum arată fiica de șapte ani a lui Robert de Niro, pentru care actorul se luptă cu fosta soție
Pe actorul Robert de Niro (75 de ani) îl așteaptă un proces greu în instanță pentru custodia mezinei Helen Grace. Starul de la Hollywood s-a afișat la tribunal, joi, unde s-a ferit de femeia căreia i-a cerut divorțul.

Robert de Niro și-a șocat fanii la sfârșitul anului trecut când s-a aflat că și-a părăsit soția, alături de care a petrecut 20 de ani. Actorul i-a cerut divorțul lui Grace Hightower (63 de ani) pe motiv că nu mai era fericit cu ea. Miza acestui divorț este averea de 300 de milioane de dolari a starului, pe care va trebui să o împartă cu fosta soție. Însă bătălia cea grea este pentru custodia fiicei lor, Helen Grace, în vârstă de doar șapte ani.

Citește și

De Niro și Grace Hightower au împreună și un băiat, Elliott, născut pe cale naturală. Helen Grace s-a născut cu ajutorul unei mame-surogat și seamănă mai mult cu mama ei. 


Citește și: Ce se întâmplă atunci când îi calci pe bătături pe Robert de Niro și Joe Pesci

Joi, cei doi foști parteneri de viață s-au evitat reciproc la procesul privind custodia fiicei lor, care se desfășoară la Curtea Supremă din Manhattan. Avocații lor s-au retras într-o încăpere a tribunalului pentru a negocia termenii procesului.

Robert de Niro a depus actele de divorț în luna decembrie a anului trecut și a încercat din răsputeri să țină totul ascuns. La tribunal, în cererea sa a menționat că dorește ca părțile din proces să rămână anonime, scrie Page Six, însă toată povestea s-a aflat.

Pus în fața faptului împlinit, actorul a făcut și o declarație publică: „Grace și cu mine avem doi copii frumoși. Intrăm într-o perioadă de tranziție în relația noastră, care e un proces dificil, dar constructiv”, a spus actorul.


A divorțat de Grace și în 1999

Robert de Niro i-a cerut divorțul soției sale și în anul 1999, solicitând și custodia fiului lor, Elliott. Cinci ani mai târziu, cei doi s-au împăcat și și-au înnoit jurămintele. Acum, spune starul american, nu mai e cale de împăcare.

FULLSCREEN
Cum arată fiica de șapte ani a lui Robert de Niro, pentru care actorul se luptă cu fosta soție
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies