Cum arată Karina, sora principelui Nicolae, singura din familia regală care participă la nuntă

Cum arată Karina, sora principelui Nicolae, singura din familia regală care participă la nuntă
Data: 20 Septembrie 2018
Duminică, la Sinaia, are loc nunta prințului Nicolae cu Alina-Maria Binder.

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, se cunună religios cu Alina Binder pe 30 septembrie, petrecerea urmând să aibă loc la Cazinoul din Sinaia. 

Citește și: Nunta anului în România. Mireasa Prințului Nicolae va îmbrăca o rochie spectaculoasă, cu motive tradiționale

La eveniment participă în jur de 300 de invitați din țară, dar și de peste hotare. Din păcate, nu și familia lui Nicolae, respectiv mama sa, Custodele Coroanei Margareta și celelalte principese.

Surse apropiate fostului principe Nicolae au declarat că invitaţia pe care Nicolae şi Alina Blinder au trimis-o Casei Regale a fost înapoiată fără să fie deschisă.

Prințul Nicolae a dezvăluit însă că sora lui, care i-a fost alături și la cununia civilă de anul trecut, participă la marele eveniment de la Sinaia. 

"Ne-am căsătorit la Londra. Am fost doar 20 de oameni, sora mea, familia Alinei. A fost foarte frumos. Sora mea vine și  la nuntă", a declarat într-un interviu Prințul Nicolae, consemnează perfecte.ro.

În 1982, Principesa Elena s-a căsătorit cu Robin Medforth-Mills, tatăl copiilor ei, Nicolae şi Elisabeta-Karina. Profesor de geografie la Universitatea Durham şi fost oficial la ONU, Robin Medforth-Mills a murit în 2002. 

Fiul său, Nicolae, născut la Geneva, în 1985, şi-a împărţit primele 18 luni de viaţă între Anglia şi Sudan.

În 1989, anul revoluţiei române, s-a născut fiica Principesei Elena, Elisabeta-Karina.

Este a treia în linia succesorală, după Principesa Margareta şi Principesa Elena (mama sa). Nu are oficial titlul de Principesă.

Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills a vizitat România doar de câteva ori şi a avut şi câteva apariţii publice, cum ar fi cea de Crăciun din anul 2012, când şi-a petrecut sărbătoarea Naşterii Domnului la Castelul Regal de la Săvârşin.

Foto: Facebook, romaniaregala.ro

FULLSCREEN
Cum arată Karina, sora principelui Nicolae, singura din familia regală care va veni la nuntă
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO