Cum arată Linda Evangelista, supermodelul anilor ‘90, la 55 de ani

Cum arată Linda Evangelista, supermodelul anilor lsquo;90, la 55 de ani
Citeste mai mult despre: Linda Evangelista, 54 de ani, supermodel,
Data publicarii: 10 Octombrie 2020
Data actualizare: 12 Martie 2021
În anii ‘90, era unul dintre cele mai apreciate supermodele din lume.

Linda Evangelista a rămas în istorie pentru una dintre cele mai îndrăznețe replici din industria modei. Astfel, în octombrie 1990, aceasta i-a spus unui reporter: ”Trebuie să spun asta, eu și Christy Turlington nu ne dăm jos din pat pentru mai puțin de 10.000 de dolari pe zi”.

Citește și: Cum i-a felicitat Will Smith pe Meghan și Harry pentru primul lor copil. Actorul, un glumeț

Declarația a rămas celebră până în zilele noastre, suferind și ușoare modificări de-a lungul anilor. Cele mai populare versiuni includ: ”Nu mă dau jos din pat pentru mai puțin de 10.000 de dolari pe zi” sau ”Nu mă scol niciodată din pat pentru mai puțin de 10.000 de dolari pe zi”.

Într-un interviu, Evangelista a mărturisit: ”Cred că acele cuvinte vor fi scrise pe piatra mea de mormânt. Mi s-au reamintit la fiecare interviu pe care l-am acordat vreodată. Mi-am cerut scuze pentru ele, am spus că au fost adevărate, am spus că au fost o glumă”.

Originară din Canada, fosta Miss Teen Niagara a fost descoperită de un vânător de talente al agenției Elite Model. Linda s-a mutat la New York în 1984 și, în momentul de vârf al carierei sale, a devenit muza fotografului  Steven Meisel, dar și al designerilor Gianni Versace și Karl Lagerfeld. În 1992, un jurnalist de fashion a proclamat-o pe Evangelista ”modelul vedetă al lumii”. 

Cu peste 700 de apariții pe coperta revistelor, Evangelista a devenit un model cameleon, aceasta schimbându-și culoarea părului de 17 ori în decurs de cinci ani. 

Acum, la aproape 30 de ani după celebra replică, Linda Evangelista nu mai este apariția glamour de odinioară. ”Am văzut un film, Mr. & Mrs. Smith, și acolo Brad Pitt spune că nu s-ar da jos din pat pentru mai puțin de jumătate de milion de dolari. Asta este replica mea! Doar că este vorba de jumătate de milion și este vorba de un bărbat care o rostește”. 

Foto: Profimediaimages.ro, Getty

Vezi și:  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!