Cum arată Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi au împreună un fiu

Cum arată Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi au împreună un fiu
Data publicarii: 12 August 2021
Data actualizare: 25 Aprilie 2022
Înainte de a avea o relație cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Din rodul iubirii lor s-a născut Luca, care are acum locuiește cu mama sa, în Germania.

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit, timp de 14 ani, cu Mariana Pfeiffer. Cei doi au împreună un fiu, pe Luca, în vârstă de 19 ani, iar băiatul locuiește alături de mama sa în Germania. Fosta soție a lui Reghe a fost o fire foarte discretă după divorț și, de ceva ani, a ales să părăsească România.

Chiar dacă a ales să stea departe de showbiz, Mariana Pfeiffer este activă pe rețelele sociale și, recent, a postat imagini din vacanța pe care o petrece în Italia, alături de Luca Reghecampf și de iubita lui, Asiana Peng.

Dacă despre viața personală a Marianei Pfeiffer nu se știe mai nimic, ei bine, fiul lui Reghe se iubește cu Asiana Peng, o fosta gimnastă în lotul olimpic feminin al României. 

Asiana Peng este în prezent studentă la kinetoterapie, urmează cursurile Școlii de Antrenori, are ca specializare gimnastica, iar Luca Reghecampf a terminat un liceu cu profil sportiv în Germania

Sursă foto: Instagram / Facebook / Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies