Cum arată “Ron Weasley” la 8 ani de la premiera ultimului Harry Potter

Cum arată  Ron Weasley  la 8 ani de la premiera ultimului Harry Potter
Citeste mai mult despre: Harry Potter, Ron Weasley,
Autor: Redactia
Data publicarii: 13 Decembrie 2019
Data actualizare: 13 Decembrie 2019
Rupert Grint a fost idolul a milioane de copii din întreaga lume, alături de Daniel Radcliffe și Emma Watson, după ce a apărut în seria-fenomen Harry Potter.  Actorul avea numai 11 ani când a interpretat pentru prima oară rolul Ron Weasley.

Din păcate, niciunul dintre actorii din Harry Potter nu a reușit să aibă succes prea mare cu alte roluri. Dintre toți, Emma Watson a captat atenția producătorilor de la Hollywood și este distribuită în filme de box office, cum a fost “Frumoasa și Bestia”, din 2017.

Deși rolul “Harry Potter” l-a făcut celebru pe viață, Daniel Radcliffe nu s-a mai ridicat la nivelul celebrului personaj pe care l-a interpretat în copilărie și adolescență.

În vârstă de 31 de ani, Rupert Grint a intrat într-un con de umbră în ultimii ani, deși a mai avut câteva proiecte. În 2012, actorul a purtat torța olimpică atunci când Jocurile Olimpice au avut loc la Londra.

Rolul Ron Weasley îi aduce în continuare profit: actorul este invitat la diverse ediții Comic Con, unde este plătit regește.

De curând, Rupert Grint a putut fi văzut de fanii din Japonia la Tokyo Comic Con 2019.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies