Cum arată “Ron Weasley” la 8 ani de la premiera ultimului Harry Potter

Cum arată Ron Weasley la 8 ani de la premiera ultimului Harry Potter
Citeste mai mult despre: Harry Potter, Ron Weasley,
Autor: Redactia
Data publicarii: 13 Decembrie 2019
Data actualizare: 13 Decembrie 2019
Rupert Grint a fost idolul a milioane de copii din întreaga lume, alături de Daniel Radcliffe și Emma Watson, după ce a apărut în seria-fenomen Harry Potter.  Actorul avea numai 11 ani când a interpretat pentru prima oară rolul Ron Weasley.

Din păcate, niciunul dintre actorii din Harry Potter nu a reușit să aibă succes prea mare cu alte roluri. Dintre toți, Emma Watson a captat atenția producătorilor de la Hollywood și este distribuită în filme de box office, cum a fost “Frumoasa și Bestia”, din 2017.

Deși rolul “Harry Potter” l-a făcut celebru pe viață, Daniel Radcliffe nu s-a mai ridicat la nivelul celebrului personaj pe care l-a interpretat în copilărie și adolescență.

În vârstă de 31 de ani, Rupert Grint a intrat într-un con de umbră în ultimii ani, deși a mai avut câteva proiecte. În 2012, actorul a purtat torța olimpică atunci când Jocurile Olimpice au avut loc la Londra.

Rolul Ron Weasley îi aduce în continuare profit: actorul este invitat la diverse ediții Comic Con, unde este plătit regește.

De curând, Rupert Grint a putut fi văzut de fanii din Japonia la Tokyo Comic Con 2019.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!