Cum au ajuns la UNTOLD castigatorii "Fii PRO, fii la inaltime!". Inna si Cabral le-au facut atmosfera intr-un avion privat

Data: 04 August 2016
Festivalul UNTOLD incepe joi, insa unii au furat startul. Peste o suta de norocosi s-au imbarcat in cursa speciala care i-a dus de la Bucuresti la Cluj Napoca, unde, timp de patru zile, vor vibra alaturi de DJ de renume international.

Printre pasagerii care s-au bucurat de petrecerea organizata la zece mii de metri altitudine s-au numarat si castigatorii concursului "Fii PRO, fii la inaltime!". Iar gazda a fost Inna, antrenoarea de la Vocea Romaniei Junior.

Asa si-a inceput noaptea antrenoarea de la Vocea Romaniei Junior - energica si cu zambetul pe buze. Alaturi de peste o suta de norocosi, Inna s-a imbarcat in cursa UNTOLD Travel Experience si a pornit spre Cluj Napoca.

"O sa dau tonul petrecerii si tot asa o tin dintr-o petrecere intr-o petrecere, ma gandesc cat imi mai merge.", a declarat Inna.


Inca de la aeroport, castigatorii concursului "Fii Pro, fii la inaltime" au fost intampinati de personaje de basm. Luisa povesteste cu emotie ca era la serviciu atunci cand a primit vestea ca a castigat bilete de avion spre Untold.

Luisa, castigatoare: "La un moment dat ma suna o colega a voastra si imi spune: Luiza ai castigat! Uuu!".

"Castigatori!! Arata ca niste castigatori! Noi cu totii suntem castigatori sa facem parte din proiectul asta si sunt super mandra ca oamenii vor sa vina cu mine in avion.", a mai adaugat Inna.

Odata ce si-au ocupat locurile in aeronava, s-a dat startul petrecerii. Distractia si voia buna au fost asigurate si de DJ-ul care a vrut sa-i introduca - inca din timpul calatoriei - in atmosfera specifica UNTOLD.

Dupa cursa aeriana in timpul careia muzica a facut diferenta, petrecaretii au ajuns la Cluj Napoca.

Razvan, castigator: "Foarte tare. O experienta o data in viata. Abia astept sa ma si intorc cu acelasi avion".

Inna: "A fost cel mai misto, cel mai dragut, cel mai haios si cel mai plin de energie zbor pe care l-am avut vreodata in viata mea".

Si Cabral a avut parte de senzatii aparte la inaltime: "Muzica buna. Manuel Riva a pus exact ce piese trebuiau sa se auda in zbor."


Totul a fost insa doar un antrenament pentru ca, timp de patru zile, la Cluj Napoca va rasuna muzica electronica. Festivalul Untold va reuni pe cele zece scene peste 150 de artisti. Pentru inceput, joi, publicul va fi pus in miscare de nume precum Tiesto sau Faithless, iar Inna va deschide show-ul.

FULLSCREEN
Cum au ajuns la UNTOLD castigatorii "Fii PRO, fii la inaltime!". Inna si Cabral le-au facut atmosfera intr-un avion privat
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO