Cum se descrie Mihai Dedu ca tată și care este principala lecție pe care a învățat-o de la fiul lui

Cum se descrie Mihai Dedu ca tată și care este principala lecție pe care a învățat-o de la fiul lui
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 28 Ianuarie 2021
Data actualizare: 28 Ianuarie 2021
Când spui PRO TV spui, automat, Mihai Dedu! Știristul este o figură emblematică a postului de televiziune de mai bine de un sfert de secol. În fiecare dimineață, prezentatorul ne aduce în case cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

Mihai Dedu este un profesionist desăvârșit și a ajuns rapid la inimile românilor. Pentru cei care se întreabă cum este Mihai Dedu dincolo de pupitrul știrilor am pregătit un interviu special. Prezentatorul a vorbit în exclusivitate pentru PRO TV PLUS despre cea mai de preț comoară a sa: fiul Matei

Tânărul chipeș, carismatic și înalt ca bradul vrea să-i calce pe urme tatălui său. Mihai Dedu este un părinte mândru și se descrie ca un “tată prea bun”. 

“Am fost bun și sunt bun de când s-a născut și până acum când urmează să facă 21 de ani. Relația noastră a fost întotdeauna absolut prietenească. Niciodată nu am fost tată-fiu”, a declarat știristul. 

Mihai Dedu a dezvăluit că Matei și-ar dori o carieră în televiziune și că nimic nu l-ar face mai fericit decât să-i predea ștafeta fiului său la pupitrul știrilor. 

“I-ar plăcea să fie la televizor. I-ar plăcea să prezinte, i-ar plăcea să comenteze fotbal sau orice altă disciplină sportivă. Deocamdată facem doar lecții. Deci sunt un profesor pentru el. Sper ca într-o bună zi să se decidă definitiv”, a mai spus Mihai Dedu.  

Vezi în materialul VIDEO de mai jos care este principala lecție pe care a învățat-o Mihai Dedu de la fiul său

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!