"Dădaca" Fran vine la "Happy Hour"

Dădaca Fran vine la Happy Hour
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Catalin Maruta, Fran Drescher,
Data publicarii: 29 Septembrie 2008
Data actualizare: 29 Septembrie 2008
Nonconformistă, neîndemânatică, stridentă, dar mereu bine intenţionată şi plină de farmec, “Dădaca”, cum e cunoscută în toată lumea actriţa Fran Drescher datorită celebrului serial, vine pe 30 septembrie în platoul ”Happy Hour”.

 Şi pentru că tot atunci este şi ziua ei de naştere, actriţa va sărbători alături de Măruţă şi invitaţii săi, dar şi de telespectatorii ProTv.

După vizita actorului Eric Braeden din ”Tânăr şi neliniştit”, care a deschis noul sezon ”Happy Hour”, Fran Drescher este al doilea star american care calcă pragul show-ului de la Pro Tv în această toamnă. Cea care a jucat rolul principal în serialul ”Dădaca”, difuzat în România de Pro Tv, se va afla în septembrie în ţara noastră pentru a vorbi despre sănătatea femeilor şi prevenirea cancerului, în calitate de ambasador al Statelor Unite în lume.

Actriţa în vârstă de 51 de ani, ea însăşi supravieţuitoare a luptei cu cancerul, este şi fondatoarea organizaţiei non-profit Cancer Schmancer, care are ca scop prevenirea bolii şi luptă pentru detectarea maladiei în stare incipientă. Drescher are ca primă misiune în această campanie vizita câtorva ţări din Europa de Est, printre care România, Ungaria, Polonia. Alături de ea, în studioul ”Happy Hour” va veni marţi şi Liana Stanciu, o mamă curajoasă care a luptat pentru viaţa fetiţei sale, ameninţate de cancer.

Nominalizată în repetate rânduri la premiile Emmy şi Globurile de Aur, Fran Drescher a devenit cunoscută în toată lumea datorită serialului ”Dădaca”, serial inspirat în mare parte chiar din viaţa personală a actriţei.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!